Lapsiperheen rahat, missä?

Lapsiperheen rahat, missä?
Lapsiperheen rahat, missä?

lauantai 16. heinäkuuta 2016

Kulujen seuraus 7.7-14.7.2016

Kesä kun onkin ihanaa aikaa se tietää aina näitä ylimääräisiä kuluja. vaikka menoja tuli ihan liikaa en niitä kadu kyllä tällä kertaa, ihan rehellisesti.

Täällä on sadellut enempi ja vähempi ja koska asumme kaksiossa on välillä vähän haastavaa keksiä tätä tekemistä etenkin kun Eka erityinenkin leipääntyy arkeen. Etenkin nytkun päivärytmi muuttui päivähoidon loputtua on ollut ilmassa pientä turhautumista. Hän selvästi ymmärsi että nyt joku muuttuumutta ei täysin ymmärtänyt mikä, kyselee kamalasti mikä on päiväkoti. Siirrymme nyt elokuussa perhepäivähoitajaltamme (joka on nyt ansaitulla kesälomalla) päiväkotiin missä on pienryhmä erityistä tukea tarviville lapsille.
Ostin lapselle sellaisen saippuakuplatuulettimen ja 1,8litraa saippuakupla-ainetta mikä meni kokonaisuudessaan taivaalle vuorokaudessa. Lapsi rakastaa saippuakuplia.


Herkut 13e
Ruoka 59e
Apteekki 12e
Vaipat 14,4e
Bensa 20e
Lahja 8,45 + kutsuostokset 15e (Forever hammastahna + huulirasva)
Eka erityisen kesälelu 17e 10e tuuletin + 7e 1,8l kupla-ainetta + 6e AA pattereita tukkupakkaus

164,85e


Vanha kouluaikainen ystäväni ryhtyy myymään noita Forever Aloe vera tuotteita ja piti kutsut kertoakseen tästä. en ollut ehtinyt tapaamaan häntä 2vuoteen joten tuumasin että nyt pitää mennä ja osoittaa tukea tärkeälle ihmiselle. Minulla on ollut iänaikaiken viedä hänelle kukkia aina mennessäni enkä tehnyt poikkeusta tälläkään kertaa vaikka rahaa pitäisi säästää.Ostin kutsuilta huulirasvan mikä on ollut minulla aikaisemminkin käytössä ja todella loistava! Samoin hammastahnaa joka on fluoriton, koska alueellamme on kamalasti fluoria vedessä.

Lisäksi vein meidän siskostapaamiseen pullaa, piparia, kahvia noin 6e edestä, mitkä ovat herkkukategoriassa.

Kesälomareissu Tampereelle alkaa tänään, pakkausaika meni blogin kirjoittamiseen joten tulee kiire! minunhan piti pakata eilen illalla tai edes tehä lista mitä pakataan mutta innostuin touhuaa tämän blogin kanssa niin 1 aikaan yöllä sain kumottua itseni sänkyyn koneelta.Ps. katsoiko joku teistä jo sen dokumenttielokuvan mistä viimeksi kirjoitin?

Jos katsoitte kertokaa millainen oli! Itselläni se saa odottaa vielä että selvitään kotiin reissusta!


Iloista reissumeininkiä!

T:Mampsu2 kommenttia:

  1. Katsoin. Kirjoitin blogipostauksen muotoon ajatukseni dokkarista: http://www.milankolarovic.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah tuskin maltan odottaa että pääsen katsomaan tämän nyt! ^^ kiitos kommentistasi Milan!

      Poista