Lapsiperheen rahat, missä?

Lapsiperheen rahat, missä?
Lapsiperheen rahat, missä?

keskiviikko 6. heinäkuuta 2016

Bisneskoulu ihmisille, jotka haluavat auttaa muita ihmisiä


Robert T Kiyosakin kirja "Bisneskoulu ihmisille jotka haluavat auttaa muita ihmisiä" on nyt luettu. Robert on kirjoittanut valottaakseen omaa mielipidettään verkostointimarkkinoinnista ja siitä miten se voi olla tavalliselle ihmiselle helpoin tapa päästä työntekijästä yrityksen omistajaksi.

Richard T Kiyosaki - Bisneskoulu ihmisille, jotka haluavat auttaa toisia ihmisiäJatkoa kassavirtakvadrantille

Edellisessä kirjassa Kassavirtakvadrantti käsiteltiin erilaisia tulovirtoja, millainen ihminen hakeutuu mihinkäkin niistä, kunkin ansaintamallin heikkoudet ja vahvuudet ja millaisia ominaisuuksia ja taitoja kannattaa kehittää jos haluaa vaihtaa tulomallia jne. Jotkut pitävät tuota kirjaa tärkeimpänä Kiyosakin kirjana joten jos et ole kirjaan tutustunut niin suosittelen lämpimästi.
Robert itse suositteli yrityksen omistamista joka tuo isompaa kassavirtaa eikä ole sinusta riippuvainen. Tämä kirja on jatkumoa tälle ajatukselle miten tavallinen ihminen voi alkaa helposti toteuttaa tätä oman palkkatyönsä ohella. Eli huolehtia omista asioistaan.

Robert T Kiyosaki Kassavirtakvadrantti, rikkaan isän opas taloudelliseen vapauteen


Hän kertoo itsekin suhtautuneensa verkostomarkkinointiin negatiivisesti ja ajatelleensa sen olevan silkkaa huijausta. Kun aikaa ehti kulua toistakymmentä vuotta ja hänkin saada enemmän kokemusta liike-elämästä ja sai uuden tilaisuuden tutustua tuttunsa kautta verkostointimarkkinointiin ja näki toiminnan toisin silmin. Robert toteaa jopa että jos hän perustaisi nyt yritystään hän rakentaisi sen verkostointimarkkinoinnin pohjalta.

Robert kehottaakin ihmisiä tutkimaan ennen tuomitsemista. Hän tutki uteliaisuuttaan monia verkostointimarkkinointi yrityksiä ja löysi firmoja jotka olivat silkkaa huijausta ja yrityksiä joilla oli todella hyvä tuote, hyvä koulutus ja hyvät johtajat. Jokaisen tulisi tutkia ainakin 3 verkostointimarkkinointi yritystä ja vertailla niitä keskenään. Tärkeintä ei ole tuote vaan laadukas ja hyvä koulutus jota firma tarjoaa, se on tämän päivän bisneskoulu ihmisille jotka haluavat työntekijöistä yrityksenomistajiksi!

Lainauksia kirjasta

"Monet verkostomarkkinointi yritykset tarjoavat miljoonille ihmisille saman liike-elämän koulutuksen kuin rikas isä antoi minulle, mahdollisuuden oman verkoston rakentamiseen, sen sijaan, sen sijaan että tekisi töitä jonkun toisen verkostolle"

"Verkostomarkkinoinnin maailmassa rohkaistaan oppimaan virheistä, korjaamaan ja viisastumaan henkisesti ja tunnetasolla"

"Yksi verkostomarkkinoinnin hienouksista on se, että se antaa sinulle mahdollisuuden kohdata pelkosi, käsitellä pelkosi, voittaa pelkosi ja antaa sisäisen voimasi voittaa"

"Jos olet henkilönä sellainen, joka pelkää virheiden tekemistä ja epäonnistumista, uskon verkostointimarkkinoinnin, johon liittyy koulutusohjelma, sopivan juuri sinulle"

"Verkostointimarkkinointiyritykset ovat sellaisia bisneskouluja, jotka haluavat oppia todellisen maailman yrittäjiksi eivätkä yritysmaailman korkeasti palkattuun keskijohtoon pyrkiviksi työntekijöiksi"

"Kun olet rakentanut oman liiketoiminnan ja sinulla on vahva kassavirta, voit ryhtyä sijoittamaan muuhunkin varallisuuteen"

"Monet verkostomarkkinointiyritykset ovat todellisia liike-elämänkouluja. Niissä opetetaan arvoja, joita perinteisessä koulussa ei opeteta, kuten että paras tapa rikastua on oppia ja opettaa muita yrittäjiksi eikä tekemään töitä rikkaille"


Omaa pohdintaa

Halusin aina sellaisen työn missä minun ei tarvitsisi myydä mitään. No omallakin alallani pitää myydä palveluita ja tuotteita joten en ole päässyt sitä karkuun. Kun aloitin työpaikassani liki 10v sitten olin vuosi tolkulla aina ilman provisioita myynneistä. En halunnut tyrkyttää mutta koska työnkuvaani kuului tuotteiden myynti oli keksittävä joku oma tapa ja aloinkin ajansaatossa päästä paremmille myynneille ja ennen kaikkea löysin oman tavan mikä oli minulle luonteva. Tosin parantamisen varaa on sielläkin ja rutkasti eli matkalla ollaan vasta.

Olen alkanut miettiä että pitäisikö minun vaan tarttua härkää sarvista ja vaan astua epämukavuusalueelleni eli myymään jotain ihan vierasta tavaraa ja erilaisessa ympäristössä.

Myyminen on kuitenkin hyödyllinen taito. Ja ennen kaikkea saisin kohdata mörköni uudestaan. Nuorena kun menin töihin muistan miten mahtavaa oli kun kehityin ja voitin pelkoni…nyt tuntuu että pelkoja on mutta en pääse niille oikein tekemään mitään. Huomaan kaipaavani jonkinlaista oman pelon voittamista ja sellaista onnistumisen tunnetta palavammin kuin rahaa. Pelkään että jämähdän tuohon samaan työpaikkaan, en kehity ja jos työ ei jatkukaan en osaa selviytyä uudessa tilanteessa.

Lehdessä on aika ajoin ihmisiä jotka sanovat että työpaikka pitäisi vaihtaa 7v välein että pysyy virkeänä ja innostuneena.
Ennen pidin sitä kamalan stressaavana ajatuksena mutta nyt huomaan kaipaavani jotain vaihtelua. Tosin elämäntilanteeni ei anna kamalasti vaihtoehtoja mutta joku verkostomarkkinointi hyvällä koulutuksella voisi olla se minun kompromissini.

Ajatus on tosin pelottava melkein lamauttava mutta toisaalta sitä paremmin tiedostan että pelko vaan kasvaa ja kohta en uskalla tehdä mitään. Pysähdyn ja sammaloidun. Kasvattajan näkökulmasta olisi hyvä nyt koetella itseään että voisi rohkaista omiakin lapsia helpommin kokeilemaan rajojaan ja kokeilemaan uusia asioita. Muistaisin mitä pelko on ja suhtautuminen epäonnistumisiinkin olisi hieman päivitetympi.

En ole ikinä uskaltanut ryhtyä verkostointimarkkinointiin ja olen sivusta seurannut miten kovaa työtä se on joten kuvani ei ole varmastikaan liian optimistinen. Tosin asiakkaani on menestynyt siinä palkkatyönsä ohella varsin mukavasti. Ilmaisia matkoja on 2-4 kertaa vuodessa ja tienestitkin ilmeisesti varsin mukavat. Tosin hän on tehnyt sitä kauan!

Herra Hämäräinen oli jo ihan kauhuissaan mutta muistutin että vasta mietin ja tutkin asiaa. 
Hän näki jo sielunsa silmin miten joku oikea myyjä verkostointimarkkinointiyrityksessä myy minulle varastollisen tavaraa jota alan sitten myymään ja myöhemmin todeten rahat meni että ketuiks meni. 
Eli vähintään 3 yritystä pitäisi etsiä ja tutkia ja vertailla. Eihän se minua vielä mihinkään velvoita ja opimpa taas uutta tuostakin jos ei muuta.
Ps: Onko sinulla kokemusta verkostointimarkkinoinnista?T: Mampsu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti