Lapsiperheen rahat, missä?

Lapsiperheen rahat, missä?
Lapsiperheen rahat, missä?

perjantai 8. heinäkuuta 2016

Heinäkuun 1 viikko 2016 kuluseuranta

Eilen tuli eka viikko täyteen tätä tarkempaa kuluseurantaa ja meinasin nyt alussa tehä viikottain pientä yhteenvetoa. laskelma käsittää siis vain omat ostokseni ei miehen.
tavoite olisi varmaa hyvä olla 70e /vko luokkaa. Mihin ei nyt kyllä päästy.Tällä viikolla 1.7-7.7.-16 rahaa meni kaikenkaikkiaan 124,10e

Ruokaan 62,5e josta herkkuja oli 13,60

Bensaan 20e (melkein selvisin 10e mutta en ihan)

Kahvilaan 10,90

Ylimääräiset kulut: leipomosta pullaa ja leivonnaisia perhetapaamiseen 13,90.
lahjaruusu perhepäivähoitajalle 16,80e.


Hyvin sitä viikossakin hämärtyy mitä on tullut ostettua. Viikottaisessa seuraamisessa on se hyvä että helpompi korjata taas tulevalla viikolla näitä ylityksiä kun ne on ihan erilailla tiedostanut.

Ensiviikolla meillä onkin kaikki kotona kun Eka erityiselläkin alkaa kesäloma joten kauhulla jo odotan miten pidän tätä ruokakulua kasassa mutta kassotaan viikon päästä miten pärjäsin!Viime viikolla kun paistoi vielä aurinko kävin lasten kanssa autolla pienellä retkellä.


Kahvilassa kävimme tällä kertaa autolla ja ajoimme tälle nätille sillalle jonka luona mäen päällä on ihana kahvila


Kahvilan terassi

Näkymä terassiltaHyvää viikonloppua!

T: Mampsu


2 kommenttia:

  1. Minäkin aloitin kuittien seuraamisen nyt heinäkuussa. Onko budjetissasi mukana mitä kaikkea? Onko siinä esim laskuja vaan vain ns. käyttövarat?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu pitää tällänen laajempi laskuineen päivineen tehdä vielä. viimekuussa vaan huomasin että en oikein tienny mihin rahani menivät kun Pivokaan ollut täysin luotettava kun välillä joutu käyttämään käteiskassasta ja s-tilin bonuksia ja niin edelleen niin ajattelin että pitää ny alottaa kuittien kanssa tämä seuraaminen ja nipoo viikottain yhteen... Maanantaina tulee vanhempainraha ja makselen siinä laskuja pois niin laadin siinä sitten käyttörahabudjettia tarkemmin...ei ole ihan normaalikuukausi kun on sellaisia laskuja mitä tule taas joka kuukausi.. etsiskelen sellasta omaa toimivaa tapaa tehä tätä et aika lapsen kengissä mutkun jostaa alottaa niin tää jalostuu sitte siitä joka kerta =)

      Poista