Lapsiperheen rahat, missä?

Lapsiperheen rahat, missä?
Lapsiperheen rahat, missä?

perjantai 29. heinäkuuta 2016

Rhonda Byrne Secret - ajatuksen voima

Olen nyt katsonut Secret sarjan elokuvan ja lukenut 4 ensimmäistä kirjaa. Jos lukeminen ei naposta on elokuva hyvä vaihtoehto ja jos haluaa tarkemmin syventyä lukee kirjat lisäksi.

Kaikki käsittelevät samaa asiaa eri puolilta mietittynä ja niistä on vaikea omaa suosikkiaan sanoa. ehkä omakohtainen suosikki oli Taikavoima-kirja koska siinä kongreettisesti opetetaan miten voi oppia hyödyntämään salaisuutta.

Rhonda Byrne Secret kirja


1 kirja Salaisuus

Ensimmäinen kirja salaisuus pyrkii selventämään mikä tämä salaisuus on ja perustelee sitä ja kertoo esimerkkejä jotta lukija ymmärtää mistä puhutaan.

Salaisuus on vetovoiman laki. Se on voima mitä ei voi nähdä kuten esimerkiksi painovoima. Vetovoiman laki toimii samalla tavalla, se on olemassa tiedostit asian tai et. Vetovoimanlaki reagoi ajatuksiisi olivatpa ne minkälaisia tahansa.


John Assaraf

"Minun on helpointa ymmärtää vetovoimanlaki kun miellän itseni magneetiksi- minähän tiedän, että magneetti vetää puoleensa"

Bob Doyle

"Pohjimmiltaan vetovoiman laki tarkoittaa sitä, että samankaltaisuus vetää puoleensa. Mutta vatsinaisesti sovellamme sitä nyt ajattelun tasolle."


Tämänhetkinen elämäni on heijastus siitä mitä olen aikaisemmin ajatellut. Koska vedän puoleeni mitä ajattelen on helppo nähdä millaisia ovat hallitsevat ajatukseni olleet viimeiset vuodet. Mutta siinä missä negatiivisilla ajatuksilla voi tuoda huonoja asioita elämäänsä voi elämäänsä tuoda valtavasti myös hyvää. Kun siirryt ajattelemaan positiivisesti ja että lasi on puoliksi täynnä vetovoiman laki huolehtii että lasissasi on aina vettä.

Kirjassa selitetään miten ajatuksia voidaan oikeasti mitata, eli kun ajattelet jotain asiaa siitä syntyy sähkömagneettista signaalia mikä vetää puoleensa samankaltaista mitä olet ajatellut.
Kuulostaa vaikealle jos ei ole lukenut kvanttifysiikkaa mutta ihan järkeenkäypää kun kirjaa lukee.

Kun tutkiskelen omaa elämääni taaksepäin huomaan yhtäläisyydet. Asiat joita olen toivonut oikein sydämmeni kyllyydestä ja kieltäytynyt ajattelemasta asiaa kenties realistisesti ovat kun ihmeenkaupalla toteutuneet kun usko on ollut kova. Kun olen toivonut  että jotain ei tapahtuisi se on kuitenkin tapahtunut koska vetovoiman laki ei ymmärrä muuta kun ajatukseni.

Keksitään esimerkki: "voi kun en vaan sairastuisi ensiviikolla kun on se tärkeä työprojekti" vetovoiman laki kuulee vaan sairastumisen ajatukseni ja kohta huomaankin nenäni tippuvan ja kurkkuni olevan köheä ja kuumemittarin rikkovan uusia ennätyksiä.
Jos olisin ajatellut mielessäni miten suoritan työprojektin ennätysajassa huipputuloksin ja visioinut sen tarkasti mielessäni lopputulos olisi ollut ihan toinen.

Tiedätkö kun joku ihminen on putkahtanut mieleesi ja ajattelet häntä ja sitten yhtäkkiä näetkin hänet jossain tai hän ottaa yhteyttä sinuun? Se on eräs kogreettinen esimerkki vetovoiman laista.

Kirjassa on paljon ihan uskomattomankin tuntuisia esimekkejä ihmisiltä jotka muuttaneet elämänsä ajattelemalla vaikka sen pitäisi olla mahdotonta. Mieli on voimakas työkalu kun sitä osaa käyttää.


Negatiiviset ajatukset

Omia negatiivisa ajatuksia ei kuitenkaan tarvitse pelätä, me olemme vain ihmisiä ja tunteet kuuluvat meille. Jos ajattelet ikäviä hetkellisesti ei se saa elämääsi vielä sekaisin, tärkeintä on ettet jää ajatuksiin kiinni vaan etsit hyvät puolet ja jatkat eteenpäin märehtimättä asiaa. Positiiviset ajatukset ovat paljon negatiivia voimakkaampia joten tilanne on helppo korjata.Oma tulkinta

Itse uskon että tässä on perää. Osahan pitää tätä itsestään selvänä että elämä on mitä ajattelet. esim jos ajattelet ettet työllisty niin et työllisty. Mikä on tottakin mutta uskon että ihmismieli on paljon voimakkaampi kun me pystymme vielä ymmärtämään.

Ja kaikkein parasta on että tätä voi meistä jokainen testata omassa elämässään ja päättää uskooko vai ei ja se ei maksa meille mitään.

Rikas isä köyhä isä kirjassa kerrottiin nimenomaan miten rikas isä puhuin aina itsestään että hän on rikas, Vaikkei silloin vielä ollut, kaikki ajatukset ja teot olivat kun hänellä olisi jo rahaa. Kun elät ja ajattelet tietyllä tavalla vetovoimanlaki toteuttaa ajatuksesi koska vedät sitä puoleesi.Uskotko sinä ihmismielen voimaan tai että sinulla on mahdollisuus saavuttaa mitä tahansa?

T:Mampsu
2 kommenttia:

  1. Oma mieli on mahtava voima varallisuuden kartuttamisessa.

    VastaaPoista
  2. Sen valjastamisessa onkin suurin työ itsellä ja kehittämisen paikka mutta tästä tämä lähtee ajatus kerrallaan =)

    VastaaPoista