Lapsiperheen rahat, missä?

Lapsiperheen rahat, missä?
Lapsiperheen rahat, missä?

tiistai 12. heinäkuuta 2016

Ajattelen itselleni paremman elämän

Kaikissa lukemissani talousoppaissa korostetaan miten tärkeää on positiivinen ajattelu. Sinun pitää ajatella vaurastuvasi ja uskottava sen tapahtuvan. Myös hakeuduttava sellaisten ihmisten seuraan jotka tukevat tavoitettasi.Uusia ihmissuhteita etsimässä

Vanhoja ihmissuhteita tietenkään ole tarkoitus hävittää minnekään vaan rinnalle etsitään ihmisiä joita kiinnostaa samat asiat joita tavoittelet. nämä ihmiset tukevat, opettavat, antavat uutta näkökulmaa.

Uusia ihmisiä olen hakenut elämääni pääasiassa netin kautta.

-Liityin Vauras Nainen-ryhmään
-Perustin blogin jotta saan tätä kautta kontaktin ihmisiin
-Käyn kursseilla ja valmennuksissa.


Mitä suhteita on löydetty

Vauras nainen ryhmässä saan jutella erilaisten naisten kanssa ja sain tavatakin erään hyvin menestyneen vauraan naisen. Mielettömän antoisaa jutella jonkun kanssa joka on ollut samassa pisteessä kun sinä ja noussut sieltä ylös.

Blogissa verkostoituu myös hyvin muiden imisten kanssa, vaikka ei vielä ainakaan henkilökohtaisesti niin jo kommenttikentän kautta vaihtuva mielipiteiden vaihto ja tsemppaaminen on valtava voimavara. Erityislapsiperhe arjessa ei ole helppoa lähteä pois kotoa.
Ilon hetki oli viime postauksessani missä pohdin lisätulojen hankintaa ja kommenteissa kokeneempi bloggaaja Nalle W lupasi auttaa minua alkuun jos haluan! Ja minähän haluan! Kiitos Nallelle!

Kurssit ja valmennukset ovat mahtava tapa tavata uusia ihmisiä joilla on sama päämäärä ja inspiroitua jo pidemmälle kulkeneiden opeista. Koulussa muistan rakastaneeni erilaisia ulkopuolisten järjestämiä kursseja ja nykyisessäkin työssäni koulutuspäivät ovat aivan mahtavia arjen voimaannuttajia!

Olen varannut lipun jo Wealt Forumiin joka on ykkös tapahtuma oman talouden ja itsensä kehittämisestä. Ensin meinasin että ihan typerää maksaa moisesta mutta sitten mietin että toisaalta en ole ikinä käynyt vastaavassa joten olisiko aika kokeilla. Vaikka lippu oli kallis olisin ainakin elämystä rikkaampi.


Pessimisti ei pety

Nuorena olin yltiöoptimisti mutta ajan saatossa sitä on jotenkin happamoitunut. Huomaan että en luota ihmisiin ja olen skeptinen ja epäilen kaikkea. Tervettä on tietenkin ettei nyt sokeasti usko kaikkea mutta samalla kun lakkaa uskomasta muihin lakkaa uskomasta itseensä. Jos ei usko itseensä eikä omiin mahdollisuuksiinsa ei elämässä myöskään tule vastaan mitään hyvää. Et näe eteen tulevia mahdollisuuksia ja ennenkuin huomaatkaan elämä on ajanut ohitse ja mikään ei ole muuttunut.

Koska pessimismi ei ole viimeisen 5 vuoden aikana tuonut elämääni mitään mainittavaa kun armottoman turhautumisen yritän nyt seuraavat 5v optimismia!
Positiivisuus on tuonut elämääni jo kuitenkin tämän blogin kun uskalsin tehdä jotain itselleni täysin vierasta missä en ole omalla mukavuusalueellani. Ystäväni luulivat minun pilailevan kun kerroin aloittaneeni blogin.

5 vuoden päästä näemme mihin on kuljettu!

Kävin Eka erityisen kanssa kaupassa kovan sateen aikaan ja kun paluumatkalla sade oli loppunut taivaalla näkyi upea sateenkaari! Itseasiassa sateenkaaria oli 3 kpl mutta kamera tallensi vain yhden vaikka ne päällekkäin olivatkin. Ihan kuin merkki että muutos tulee kannattamaan. ilmeisesti minulle ja 2 siskolleni jotka on samalla matkalla<3


Rhonda Byrne

Minulle suositeltiin Rhonda Byrnen Secretkirja sarjaa joka käsittelee ymmärtääkseni tätä miten negatiivisuudella vetää puoleensa negatiiviasia asioita. Sain kirjat kirjastosta eilen joten en ole vielä ehtinyt niitä lukemaan mutta näistä kirjoittelen varmasti lisää.

Rhonda Byrne Secret kirjasarjan Salaisuus- kirja

Rhonda Byrne salaisuus kirjan takakansi


Eräs Ylen toimittaja oli kirjoittanut mielenkiintoisen jutun kokeiltuaan tätä kirjan filosofiaa linkki siitä teille myös jos innostutte itsekin! Voidaan sitten jutella mitä ajatuksia kirja herätti kun saan sen itse luettua.

http://yle.fi/aihe/artikkeli/2011/10/14/ajattele-itsellesi-parempi-elamaInnostavaa viikkoa!

T:Mampsu


2 kommenttia:

  1. Mulla on samanlaisia ajatuksia. On ollut todella antoisaa löytää tämä talousblogimaailma ja jakaa kommentteja ja mielipiteitä ihmisten kanssa, jotka ovat kiinnostuneita samoista asioista. Ja mulle blogin kirjoittaminen on semmoinen tsemppausalusta, josta saa positiivista energiaa. Itse aina väitän olevani realisti, mutta täytyykin kiinnittää vielä enemmän huomiota positiiviseen realismiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siskoni juuri tokaisi tänään että mikä parasta, asenteen ja ajattelun muuttaminen ei maksa mitään. eli en voi kun voittaa tässä! Olen paremmalla mielellä ja elämä ei tunnu niin raskaalle.

      Poista