Lapsiperheen rahat, missä?

Lapsiperheen rahat, missä?
Lapsiperheen rahat, missä?

torstai 14. heinäkuuta 2016

Tony Robbins I AM NOT YOUR GURU

Elokuvavinkki viikonlopulle!

Tony Robbinsia pidetään Itsensä johtamisen ja valmentamisen guruna. Silti hänestä on tehty nyt dokumentti elokuva nimeltään "I AM NOT YOUR GURU".

Huomenna 15.7 Netflixillä saa maailmanlaajuisen ensi-iltansa tämä Tony Robbins- I AM NOT YOUR GURU elokuva joka kertoo hänen työstään ja vaikuttavimmasta kuusi päiväisestä seminaaristaan Date with Destinystä.

Tämä elokuva kannattaa kuulemma jokaisen katsoa joka on kiinnostunut itsensä kehittämisestä, huolimatta siitä onko osallistunut hänen tilaisuuksiinsa tai tietääkö kuka Tony Robbins edes on!Haluttu valmentaja

Tony Robbins on valmentanut monien maiden päämiehiä, yritysjohtajia, urheilijoita, lääketieteen tohtoreita, viihde legendoja.

Häneltä on ilmestynyt monta Bestseller teosta joista yksi on tähän mennessä käännetty suomeksi (Tony Robbins: Raha-peli haltuun).

Meriittejä löytyy enkä rupea niitä kaikkia tässä kertomaan!

Tämä elokuva on ainakin itseni nähtävä ja halusin vinkata siitä teillekin! Huomenna ensi-ilta myös suomessa ja jos et ole Netflixiä vielä käyttänyt ensimmäinen kuukausi on veloitukseton eikä sido sinua mihinkään.


Tässä linkki elokuvan traileriin, olkaa hyvä!

https://www.youtube.com/watch?v=HUHMZf3qwsQ&feature=youtu.beJos haluat lukea miehestä lisää tai haluat itse kokea tälläisen seminaarin klikkaa linkkiä alla!

http://kauppa.uskallainnostua.fi/fi/verkkokauppa/?object=showArea&area=32&name=Tony%20Robbins

Tonyn omat kotisivut

https://www.tonyrobbins.com/


Innostavaa viikonloppua, huomennahan on jo perjantai!

T: Mampsu!

2 kommenttia:

 1. Vaikuttaapa mielenkiintoiselta jäbältä, vähän sellaista "saarnaaja" menoa :)

  Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse en ole päässyt vielä dokumenttielokuvaa katsomaan =) En tiedä...jännä olisi joskus kokeilla jotain tollaista ja miettii sitten että oliko rahan arvoista...itselläni se toteutuu nyt lokakuussa Wealth forumissa käymällä...=) ihailen tollasissa puhujissa sitä karismaa...sitä ei ole kaikilla...itse kun on vähän seinä ruusu niin ihailee ihmisiä jotka osaavat esiintyä.

   Poista