Lapsiperheen rahat, missä?

Lapsiperheen rahat, missä?
Lapsiperheen rahat, missä?

maanantai 4. heinäkuuta 2016

Seuraamani blogi Tiia Konttinen

Lueskelin taas yhtä lempi sivustoani ja mietin että voisinkin mainita sen täällä!

Olen lueskellut Tiia Konttisen blogia nyt kuukauden päivät, sitä suositteli eräs Vauras nainen ryhmässä.

Blogissa

Tiialla on valtavasti itseäni kiinnostavaa materiaalia vaurastumisesta ja vaihtoehtoisten tulovirtojen luomisesta. Hänellä on e-kirjoja ja nettivalmennuksia esimerkiksi vaurastumiseen ja siitä miten omalla blogilla voi alkaa tienata ihan oikeasti! 


Haluatko tehdä rahaa blogillasi?

Voit ladata sivuilta bloggaajan brändi oppaan ja samalla liittyä viikkokirje tilaajaksi jolloin Tiia muistaa sinua bloggaamiseen liittävllä viikkokirjeellä 2krt /kk:ssa. Tiialla on myös verkkovalmennus liittyen blogin muuttamiseksi tulolähteeksi joka myytiin vuorokaudessa loppuun. seuraava tulossa muistaakseni noin 70pvä kuluttua mutta tarkemmin tietoa saat viikkokirjeestä.


Viikkokirjeen tilaaminen

Sivuilla on paljon kaikkea mielenkiintoista ja itse olen ryhtynyt muutaman viikkokirjeen tilaajaksi ja kirjeet ovat olleet todella antoisia! Paljon tietoa kiinnostavista asioista ilmaiseksi. Viikkokirjeen voi tilata aiheen mukaan, jos sinua kiinnostaa vaurastuminen tai bloggaaminen saat pelkästään siihen liittyvän viikkokirjeen


Tiia on itse opiskellut vaurastuista, yrittäjyyttä ja markkinointia noin muutamia mainitakseni. Tiia on itse ollut lähellä henkilökohtaista konkurssia ja päätti muuttaa suunnan joten hän tietää kyllä omasta kokemuksestakin kaikenlaista.


Lisätulot omana tavoitteena

Pääsyyni etenkin seurata Tiiaa on tuo lisätulojen saamiseen liittyvä. Miten sen voisi toteuttaa ja ennen kaikkea järkevästi ja tehokkaasti. Vaikkakin en pidä blogia rahasta niin haluan kuitenkin kehittyä siinä mitä teen ja Tiian blogista saan ideoita, neuvoja ja inspiraatiota. Yritän muutenkin opetella siihen että pyrkisin kehittymään siinä mitä teen. Ennen ajattelin että en voi tehä jotain koska en osaa ja en kuitenkaan oppisi. Nyt yritän ajatella että jos en jotain osaa alan opetella ja tekemään.En ikinä kuvitellutkaan että alkaisin pitää blogia! En saa yhtä Facebook päivitystäkään ilman kirjoitusvirheitä enkä osaa ilmaista itseani sanallisesti kuin negatiivisessa mielessä kun voin kirjoittaa kirosanoja. Mutta sitten hoksasin että eihän sillä ole mitään väliä koska tekemällä oppii. Jos oletan että jossakin pitää olla valmiiksi hyvä ennenkun voin alkaa sitä tekemään en ikinä aloita. 

Viiden vuoden päästä luen näitä kirjoituksia häpeillen että mitähän mie ajattelin mutta jostainhan se on lähdettävä.Käykää tsekkaamassa, uskon että jokainen löytää itselleen jotain mielenkiintoista! 
Lainaus Tiian instagram tilitä joka piristi päivääni

"Kun kaikki tuntuu menevän väärään suuntaan, muista että lentokonekin nousee parhaiten vastatuuleen"

"Elämä ei ole aina helppoa. Vastoinkäymisten alla on helppo murtua ja luovuttaa. Mutta mitä saavutat sillä, että luovutat? Joudut joka tapauksessa aloittamaan alusta jossain vaiheessa. Mitä tapahtuu perhosentoukalle, joka luovuttaa ennen kuin murtaa kotelonsa? Käännä vastoinkäymiset voimaksi ja mikään ei voi pysäyttää sinua. #menestys #menestyjät #ura#työ #unelmatyö #unelmaduuni #tiiakonttinen#yrittäjä #digiyrittäjä #yrittäjänarkea #2016#jahtaaunelmiasi #askelkerrallaan#pienipäätöspäivässä #äläkoskaanluovuta#kaikkipeliin #duunia #unelmattoteutuu #vauraus#omatalous #parasvuosi2016 #sisältöäelämään#kiitos"


Menkäähän tutustumaan jos ei ollu ennalta tuttu!

T:MampsuPs: Tiian kirja suositukset löytyy "Tuotteista ja palveluista" jos on nyt sadepäivinä tylsää niin sieltä kesälukemista. Itse olenkin tänään jo menossa kirjastoon taas!


Pps: Onko sinulla blogi tai sivusto jota suosittelisit mielelläsi minulle?

2 kommenttia:

  1. Seurasin Tiiaa jonkin aikaa, ja sain häneltä s-postiin päivityksiä tiuhaan tahtiin.. Täytyy sanoa, että unsubscribasin itseni ihan äskettäin, kun tyyli ja tapa alkoi ärsyttää niin lujaa.. Mutta menestynyt henkilö ja hienoja ajatuksia ja tsemppaava henki!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu on kyllä tsemppari, tietty kun tietää miltä tuntuu kun on omakohtasta kokemusta niin osaa asettua toisten nahkoihin... =)

      Poista