Lapsiperheen rahat, missä?

Lapsiperheen rahat, missä?
Lapsiperheen rahat, missä?

sunnuntai 10. heinäkuuta 2016

Lisätuloa tarvitaan ja lähteitä mietitään

Mikä saa teidät luottamaan uusiin ihmisiin, blogisteihin tai verkkokauppoihin?

Miten ansaita ihmisten luottamus verkossa?


Olen pohtinut tätä nyt tämän illan että mikä saa minut luottamaan vieraisiin ihmisiin.


-Livenä:

-Luottamustani lisää se jos ihminen kertoo itsestään jotain henkilökohtaista, häneen on helpompi samaistua.

- Puhutaan/kerrotaan omin sanoin ja selkeästi.

-Katsotaan silmiin ja ollaan läsnä.

-elekieli ja puhe on rentoa.


 Netissä

 - Saadaan yhteys kirjoittajaan henkilökohtaisesti esimerkiksi kommenttikentän kautta ja hän oikeasti vastaakin sinulle. nettikaupassa on selkeä helposti löytyvä kohta mistä löytyy asiakaspalvelun tiedot ja yhteydenotto on helppoa

-Hän myös ilmoittaa jos on lomalla eikä julkaise materiaalia esimerkiksi niin tiuhaan. ja ilmoittaa milloin julkaisee materiaalia tai sen julkaiseminen on päivittäistä tms jos toisin ei ilmoiteta. verkkokaupassakin loma-ajoista tai muuhun toimintaan vaikuttavasta löytyy helposti tieto.

- Jos jotain ei tiedetä se sanotaan suoraan ja etsitään vastaus eikä satuilla jotain minkä luullaan olevan sinnepäin. (Tämä sopii kumpaankin)

-Huomioi toiveet jota lukijat/tilaajat hänelle antavat.Uskallatteko te ostaa esimerkiksi näistä pienyrittäjien nettisivuilta tuotteita? Mikä on tärkeintä tai ratkaisevaa? Helppokäyttöisyys, tuotetietous, asiakasarvostelut, sivun ulkonäkö, turvallinen maksaminen, asiakaspalvelu, selkeät palautus menettelyt vai mikä?


Suunnitelmia

Mietiskelen näitä asioita koska tämä loputon säästäminen mikä on toki tärkeä opittava taito mitä ei pidä väheksyä, ei tule viemään minua maaliin. Tarvitsen jostakin lisätuloja ja verkkokauppa tyyppinen toiminta työn ohella voisi olla yksi vaihtoehto. Kauppa olisi verkossa vaikka minä olisin lasten kanssa tai leipä työssäni. Paljon suuria unelmia ja suunnitelmia...  Mutta niinkuin rakas lapsuuden ystäväni joskus minua kortissa muistutti.

"Älä sano olevasi köyhä,
koska unelmasi eivät ole toteutunut.
todella köyhä on se,
joka ei ole koskaan uneksinut."


 Minulla oli tässä pitkän aikaa että en viitsinyt edes unelmoida tai suunnitella mitään koska ei siitä kumminkaan tulisi mitään. Nyt olen yrittänyt herätellä itseäni uudelleen näkemään mahdollisuuksia mahdottomuuksien sijaan.

Unelmia ei voi saavuttaa jos niitä ei edes ole.
Hyvää alkavaa viikkoa!

T: Mampsu
4 kommenttia:

 1. Moikka! Lisätuloista: Harkitulla affiliatemainonnalla voit hyvin ansaita suurehkon pesämunan (10v vuodessa), joka parhaimmillaan kattaa meno-paluu lennot Kaliforniaan perheelle! :) GoogleAd sensestä pari hyvin sijoitettua mainosyksikköä, jotka kerryttää taas 10 vuodessa väh. pari hotelliyötä - olettaen, että julkaisutahtisi pysyy melkein yhtä aktiivisena.

  Jos kaikkia hyödyttävästä kaupallistamisesta tulee kysymyksiä, niin laita ihmeessä viestiä, voin jakaa muutamia ideoita. :)

  Mukavaa kesää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Nalle! laitan juu sinulle viestiä tässä varmaan illalla tai huomenna viimeistään =) Tätä mie niin rakastan tässä bloggaamisessa kun löytää itseään viisaampia ihmisiä <3

   Poista
 2. Unelmointi kannattaa aina. Lisäksi positiivinen ajattelu. Itse yritän löytää jonkun mentorin (vaikea löytää kun en liiku piireissä) joka olisi minulle positiivinen suunnannäyttäjä yrittäjänä ja sijoittajana. Joku ns. samoja asioita päässään pyörittelevä sopisi myös. Mutta unelmoin siis positiivisesta mentorista itselleni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu kaikissa lukemissani kirjoissa on toistunut tämä hanki mentori, valmentaja, oppi-isä, miksikä sitä kukin haluaa kutsua. Pitäisi hakeutua sellaiseen seuraan mikä tukee tavotteita. netti on kyllä siinä oiva apuväline nyt syksyllä kokeilen vielä muutamaa muuta reittiä löytää tälläisiä ihmisiä omaan elämään. Onnekseni siskoni ovat innostuneet että vaikka olemme samassa pisteessä saamme toisistamme valtavasti tukea. Tässä onkin kirjoittamisen aihetta..^^ Mistä löytää valmentaja ja ihmisiä jotka tukee omia tavotteita.

   Poista