Lapsiperheen rahat, missä?

Lapsiperheen rahat, missä?
Lapsiperheen rahat, missä?

maanantai 20. helmikuuta 2017

Haluaisitko Taitavaksi rahan kanssa - valmennukseen? LIPPU JAOSSA!

Hei!

Olen tosissani itse menossa siskojeni kanssa kyseiseen Taitavaksi rahan kanssa - valmennukseen ja ostimme liput jo viime syksynä!

Itse odotan valmennusta koska motivaationion ihan jäissä koska töiden aloittaminen on sotkenut rytmiäni enkä oikein saa arjen perusasioita soljumaan mikä tekee sen että esimerkiksi ruokaan ja muuhun kuluu enempi rahaa  ja kun kulut kasvaa ei jää rahaa sijoittaa. Turhautuminen on valtavaa ja koska epännistumiset seuraavat toisiaan on tälläinen tsemppaava viikonloppu todellakin tarpeen!

Kun löytyy motivaatiota jaksan paremmin etsiä ratkaisuja ja nähdä vaivaa tämän palapelin kasaamiseen!

Arvonta!

Me ostimme 4 lippua ja nyt olisi yksi ylimääräinen jonka ajattelin että voisin arpoa kaikkien halukkaiden kesken! Jonkinlainen palkinto siitäkin että käytte vielä lukemassa miten täällä menee kaikesta huolimatta!

Valmennuksen tiedot löytyvät tän linkin takaa TÄSTÄ

Ja en ole itse aikaisemmin kyseisessä valmennuksessa ollut joten en tiedä tarkalleen mitä siitä teille kertoa. Mutta Olen päässyt kuulemaan Mikko Sjögreniä pari kertaa ja mikko on hauska! Eli viikonlopusta on tulossa hauska!

Lippua ei ole fyysisesti olemassa vaan ilmoitan voittajan nimen Varapuulle ja he lisäävät voittajan nimen osallistuja listaan joko Helsingin tai Tampereen valmennukseen.

Taitavaksi Rahan Kanssa 4-5.3.2017, Helsinki
Radisson Blu Royal,Runeberginkatu 2
LA 12.00-20.00
SU 10.00-17.00


Taitavaksi Rahan Kanssa 1.-2.4.2017, Tampere
Sokos Torni,Ratapihankatu 43
LA 12.00-20.00
SU 10.00-17.00


Jos haluat kaverin mukaan lippuja tapahtumaan myydään vielä mutta yksinkin sielä pärjää ja tapaa paljon samasta aiheesta kiinnostuneita ihmisiä joten yksin ei tarvitse olla!

Lipun arvo on 395e mutta sitä saa vielä hetken tarjous hintaan 198e. (hinta linkistä jossa tietoa valmennuksesta)

Osallistuminen

Osallistu kirjoittamalla Blogi tekstin kommenttikenttään miksi haluaisit päästä Taitavaksi Rahan Kanssa valmennukseen!
Jokainen osallistujan nimi laitetaan lappuun ja purkkiin ja Eka erityinen nostaa voittajan nimen 26.2 18.00!
Voittaja ilmoitetaan erillisessä postauksessa ja olen häneen yhteydessä henkilökohtaisesti =)


Varmistaaksesi että saan sinuun yhteyden voit laittaa vielä yhteystietosi esim sähköpostiosoitteesi minulle yhteydenottolomakkeella jos sinulla ei ole google tiliä etkä halua kommenttiin jättää yhteystietojasi. kaikki yhteystiedot poistan kun arvonta on ohitse mutta siten tiedän että saan voittajaan yhteyden jos hänellä ei ole googletiliä ja tarvitse nimimerkkiä etsintäkuuluttaa enää ensiviikolla =)


Olikohan kaikki nyt riittävän epäselvästi ilmoitettu =D kerro miksi haluaisit lähteä valmennukseen kommenttikenttään ja varmista että saan sinuun otettua yhteyttä jos olet voittaja =) Lykkyä kaikille! <3

T:Mampsu

20 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha google on tehokas!=D Uskon että kurssi sopisi sinulle hyvin!Varapuun luennot on ollu todella upeita ^^

   Poista
  2. Google on selkeästi sijoitusguru =D aina kun mä harkitsen tuhlausta niin Google ettii minulle aina tavan miten voin voittaa sen ja/tai saada muuten ilmaiseksi. Täytyy pitää peukut ja varpaat pystyssä.

   Poista
 2. Vuosi omaa taloustaistelua takana ja pieni motivaatioruiske olisi paikallaan! Jos vaikka saisi miehenkin mukaan :)Toivotaan, että arpaonni suosii ;)

  VastaaPoista
 3. Ristiriitaiset tunteet. Osallistuako arvontaan vai e?. Mitä tämä valmennus voisi minulle sellaista tarjota jota en jo osaisi? Olen velaton ja osaan elää mitättömillä tuloillani velkaantumatta saaden jopa hieman säästöön. Talouttani voisin parantaa kaiken järjen mukaan vain työ josta maksetaan palkkaa. Voisiko valmennus tarjota minulle työkaluja sen saamiseen? No jos kuitenkin, eihän se arpaonni yleensä osalleni osu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos ei muuta oot kokemusta rikkaampi =) Ite kyl oon huomannu et aina oppii jotain uutta! Se voi olla pienikin juttu esim et osaa miettii jonkun asian eri kannalta tms... =)
   Ja siullahan on nyt 33,3% mahdollisuus voittaa =D

   Poista
 4. Onpa tosi kiva kun arvot lipun!! :)
  Vaikka kommentoin, niin mä en osallistu arvontaan, koska en halua vain tuon vuoksi matkustaa. Jos asuisin lähempänä Helsinkiä tai Tamperetta, osallistuisin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kehität jotaa tuttujen tapaamista tai lähdet vaikka tallinnaa koulutuksen jälkee piipahtaa ;) mahdollisuuksiahan löytyy =)

   Poista
 5. Kylläpä kuulostaa mielenkiintoiselta tuo valmennus! Olen laittanut talouttani kuntoon nyt puoli vuotta aika tiukalla tahdilla ja turnausväsymys meinaa iskeä.. Joten tällaisesta valmennuksesta voisi saada hyvin motivaatiota urakkaan. Toivotaan, että käy arpaonni ;)

  Kiva blogi sinulla, käyn aina kurkkaamassa, onko tullut uusia päivityksiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Juu tässä itsellänikin se helposti iskee niin maltan tuskin odottaa et saan inspiraatiopotkun persauksiini et tää ois taas kivaa =D

   Poista
 6. Hei,

  kiva blogi sinulla! Olen muutaman kuukauden seurannut sinua ja muita taloudesta ja sijoittamisesta kirjoittavaa bloggaria. Mielenkiintoista ja opettavaista on ollut :). Toivottavasti arpaonnea löytyy, sillä todella houkuttelevalta tuo koulutus vaikuttaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos osallistumisesta, toivotaan arpaonnea! =) Hienoa jos on omasta matkasta ollu jotaa kipinää antamaan =)

   Poista
  2. katri otahan yhteyttä blogini yhteydenottolomakkeella =)

   Poista
 7. Vau, olisipa mielenkiintoista päästä tuohon valmennukseen. Ikinä en ole vastaavassa ollut ja kiva olisi oppia uutta rahankäytöstä :)
  T. J

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eilen oltiin jo ihan tuli takamuksen alla siskojeni kanssa että viel viikko pitää malttaa odottaa =D Toivotaan arpaonnen suosivan ^^

   Poista
 8. Kuulostaapa mielenkiintoiselta. Aina kiva oppia uutta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Aina voi oppia uutta, omassa leipätyössäni huomaan että jos välillä on mennytkin hieman nokka pystyssä tai tylsistyneenä et et miks tännekin pitää mennä. Sit on kuitenkin oppinu jotaa mahtavaa ja kiittelee itseään et onneks menin koulutukseen! Arpaonnea!

   Poista
 9. Ehtiikö vielä arvontaan? Olisi mielenkiintoinen valmennus. -Ciara

  VastaaPoista