Lapsiperheen rahat, missä?

Lapsiperheen rahat, missä?
Lapsiperheen rahat, missä?

torstai 9. helmikuuta 2017

Talviunilta heräilyä

Hei!

Olen pitänyt hiljaiseloa kun tuntui että ei ole mitään annettavaa blogiin. Alkuvuotta on sävyttänyt kiire lasten terapioissa ja arki on ollut jotenkin kovin tahmeaa. Tuntuu että on ainainen kiire mutta mitään kongreettista en saa aikaiseksi.

Mutta nyt tuntuu että alkaa voimat palautumaan ja intoa löytymään taas kun vähän antoi aikaa itselleen ja ei yrittänyt pakolla kirjoittaa ja opiskella.

Kun oikein tuntui tammikuussa että kaikki sakkaa ja huomasin olevani kokoajan pinna kireällä ei mistään tullutkaan yhtään mitään. Nytkun hölläsin ja koitin keskittyä tekemään sellaisia asioita mitkä tuttavat minulle iloa kuten kuuntelemalla Fitlinen uudesta supertuotteesta koulutusta, upeita uskalla innostua järjestämiä webinaareja jne.

Fitskuttelua

Aina tuo fitskuttelukaan ole niin mukavaa koska ihmisten suhtautuminen on välillä aika nuivaa. Välillä huomaa että se ihmisten epäileminen ja epävarmuus tarttuu itseesikin! Mutta  kun olen ollut tämän uuden D-drinkin webinaareissa muistan taas miksi osin rakastan tätä on se että yritys eli PM oikeasti välittää ihmisistä. Se että oikeasti ja palavasti halutaan tehdä tuotteita jotka auttaa ihmisiä pysymään terveinä ja että autetaan niitä jotka ovat kaikkein heikoimmassa asemassa Wold visionin kautta jonka suurin yhteistyökumppani on PM.


Sain Muuten isäni viimenään puolen vuoden jälkeen ottamaan tuotteet testiin! Hänellä on nivelrikko kummassakin polvessaja ne kipuilevat aika ajoin. Lähetin hänelle Nivelkuntosetin jossa on sisäisesti nautittava ja voiteena laitettava tuote. Lisäksi laitoin tukituotteeksi Omegoita + Restorate.

Myös herra hämäläinen joka on pitäyt tätä pölytouhua älyttömänä on alkanut tyhjentelemään purkkeja ja parannellut niillä omia flunssiaan, väsymystä kuin lihaskramppeja ja muita kiputiloja.
On hänkin huomannut miten tuotteet toimivat, esimerkiksi hän eräs ilta valitti miten on olo että on tulossa kipeäksi ja tein hänelle activicesta (kaikki B vitamiinit ja niasiinia joka kiihdyttää mikroverenkiertoa) ja restoratesta(mineraaleja ja d vitamiini) drinkin. Aamulla ihmettelin mitä hän kävelee erikoisesti niin oli verenkierto hyvä vielä aamullakin ja olo kun teinillä ja sanoi että hyvä drinkki mut ei ehkä enää illalla tollasta =D mutta ei tullu flunssaa! Oli terve aamulla!

Sanoin et on onnellinen ettei laitettu Q10 tippoja mukaa koska se on sit tällänen lemmenjuoma ;)

Että saa sitä nauraakin kun näitä testailee! =D
Seminaari kuumetta!

Ollaan siskojen kanssa varailtu jo hotellihuoneita Maaliskuulle varapuun valmennusta varten ja vielä tarvii majoitus tilata Passion For success seminaariin!

Vetovoimanlaki toimi jälleen, olen odottanut seminaareja kovasti ja olen niistä todella innoissani! Ja viimeksi kerroinkin että voitin joulukuussa Varapuun Joulukalenterista Tony Robbinsin kirjan!

Nyt voitin Uskalla innostua järjestämästä Jack Canfieldin Webinaarista Lipun Passion for success- seminaariin! Arvo melkein 400e!

En tiedä vielä mitä lipulle teen, olen ostanut oman lippuni jo lokakuussa mutta katsotaan ;)Mitäs teille muille kuuluu? Onko alkuvuosi ollut helppoa vai tahmeaa?
Oletko varannut jotain reissua tai seminaaria tms piristykseksi?

T: Mampsu
2 kommenttia:

  1. Liian kiireessä kaikki on kireää. Hyvä jos osasit höllätä. Minulle oma työprojekti on taas opettanut paljon. Mitä haluan, ja mitä en halua. Haluan vapaa-aikaa ja luovaa aikaa. Raha ei korvaa tuota.

    VastaaPoista