Lapsiperheen rahat, missä?

Lapsiperheen rahat, missä?
Lapsiperheen rahat, missä?

keskiviikko 22. helmikuuta 2017

Mistä inspiroidun nyt

Olen koittanut etsiä ympärilleni inspiraation antajia että pysyisi draivi päällä. Löysin sattumalta Youtube:sta erään pariskunnan kanavan mitä jäin katselemaan. Pia ja Kane ovat heidän nimensä ja ymmärsin että Pia on opiskellut itsensä juristiksi mutta valmistuttuaan päättikin heittäytyä muodin ja Joogan maailmaan, aika rohkea liike! Pialla on oma joogavaatemallisto ja hänellä on Instagramissa 1,7 miljoonaa seuraajaa.
Pian miehellä Kanellakin on omaa liiketoimintaa en tiedä mitä mutta parin vetämällä youtubetilillä he kertovat paljonko tienaavat videoilla ja ovat selvästi viemässä videoita myös siihen suuntaan että miten voi olla yhtä vapaa kun he ja matkustella ja silti tulla taloudellisesti toimeen. 

Pariskunta asuu Australiassa joten myös on kiva tässä talven kylmyydessä katsella kesäistä Australiaa ;)

Naislukijat,  Pialla on hyviä tutoral videoita laittautumisen suhteen joista olen ainakin saanut itselleni paljon vinkkiä =)

DAILY VLOG: Pariskunta siis yhdessä metsästää sitä parasta instagram kuvaa ja valoittaa tätä muunmuassa videoilla.

He matkustavat paljon joten on kiva katsella matkavidoita, kohteina Malediiveja ja muita paratiisisaaria  ;)
Halpa ulkomaanmatka kun katselelee kotiläppäärillä muiden matkavideoita


Mutta tuo on sellainen mikä on itseäni nyt inspiroinut, heidän iloisuutensa ja innokkuutensa siihen mitä tekevät! 

Pian ja Kane youtubetilille pääset TÄSTÄ


Mutta askeleen lähemmäs vaikka tälläistä matkustelevaa elämää pääsen kun osallistun Varapuun Taitavaksi Rahan kanssa valmennukseen! Laitoin viimejulkaisussani teillekin mahdollisuuden saada sinne lipun joten jos et ole vielä osallistunut niin menepä tekemään se heti TÄSTÄ!

Mikä sinun mieltäsi piristää nyt talven keskellä ? 

T: Mampsu

2 kommenttia:

  1. Melkoisen brändättyjä videoita, mutta ihanalta vaikuttaa. Itse myös seurailen erilaisia joogajulkkiksia instassa, upeissa maisemissa pyörivät :)

    VastaaPoista
  2. Joulukuun ja maaliskuun välissä tuntuu olevan sellainen kuoppavaihe kun etsii uutta suuntaa (joulun ja uudenvuoden kiireet on ohi eikä kevättäkään vielä tammikuun puolivälissä ala odottaa). Tähän mennessä itse on vain rämpinyt sen ajan odottaen valon lisääntymistä, mutta pitääpäkin kokella tälläistä ruutumatkailua, josko helpottais!

    VastaaPoista