Lapsiperheen rahat, missä?

Lapsiperheen rahat, missä?
Lapsiperheen rahat, missä?

torstai 16. helmikuuta 2017

Rahojen budjetointia ja kuulumisia

Tilejä

Avasin monta tiliä ja nimesin ne kaikki ja koitan joka kerta kun palkkaa tulee jakaa rahat tasaisesti tileille odottamaan vakuutus, sähkö, sähkönsiirto, netti, puhelin ja muita laskuja. 
Avasin myös Hupi, Vaate ja koulutustilin minne siirrän rahaa sitten rahaa myös mutta mistä voin nipistää eli olla laittamatta jos tiukkaa tulee.
Ruokatilin avasin mihin varaan aina 200e kk ruokaostoksille.
Katsotaan toimiiko systeemi...

Suosiiko arpa

OsallistuinNordnetin Facebookissa 5:n facebook osakkeen arvontaan! Katsotaan suosiiko onni^^

Menestyjät sarja sai jatkoa!

Ilokseni huomasin että kesällä suomipopilla tullut Menestyjät-sarja sai jatkoa ja uusia jaksoja tulee viikottain Suplaan kuunneltavaksi!! Nyt julkaisutu 2 jaksoa ja kuuntelemaan pääsette TÄSTÄ

Fitline

Sain isäni puolen vuoden jälkeen maaniteltua kokeilemaan Fitline tuotteita ja hän ilokseni ilmoitti et vajaan 2vko käytöllä on nivelrikon kivut melkeinpä kadonneet! Kun ennen kipu saapui joka ilta ja yö. Toivottavasti iskän piristynyt olemus tuo lisää asiakkaita ;) Ja Isänikin pääsee liikkumaan kun tulee kesäkin ja voi viettää aktiivisempaa elämää <3 Minullako tunnelukko(ja)

Kuulin työpaikalla Radioaallolta muuten jutun eräästä miehestä joka on kirjoittanut kirjan tunnelukoista. Oli mielenkiintoista kuunneltavaa ja meinaan sen kirjan jostakin haalia. Nytkun on lapsia ja arki hektisempää huomaan että niitä tunnelukkoja todellakin itselläni on! Kirjan sivuilla on myös testi jolla voi selvitellä onko itsellään tunnelukkoja ja vertailla niitä että kuinka moni vastanneista on vastannut samoin...olin aika kieroutunut kun vain 10-18 prosenttia oli yhtä lukossa kun minä! Mutta ongelman tunnistaminen on osa paranemista!


Tänään uusin toista kertaa kirjantonlainoja enkä ole ehtinyt lukea niitä =/.
Mieheni kanssa puhuimme että yrittäisimme pitää minulla oman ajan päivän kun minulla on arkena vapaata... no parin viikon jälkeen voin sanoa että ei toimi. Minun pitäisi lähteä kotoa jonnekin muuten huomaan että vapaani menee pyykki ja tiskivuorien selättämiseen ja milloin mihinkäkin kotityöhön =D

Toisaalta eipä tarvitse ottaa huonoa omaatuntoa viikonloppureissuista maaliskuussa kun vietämme Varapuun koulutuksessa viikonlopun ja Passion for succest seminaarissa!


Korkoa korolle laskin


Jussi laittoi minulle viestiä ja kertoi pitävänsä erästä sivustoa josta arveli minun pitävän. Sivusto oli Financer.com ja sisälsi paljon erilaisia vertailutoimintoja esimerkisi pikavipeille, kulutusluotoille, autolainoille, luottokorteille ja tuumasin että voi...ei kiinnosta eihän minul ole luottotietojakaan... ja miehän yritän säästää...mitä tämä nyt on

Sitten asuntolainan vertailua...nooh ei vielä ajankohtainen mutta oli sielä mielenkiintoista tietoja laitettu oheen mitä kyllä mielelläni lueskelin. 
Säästötilien korkoja pysty vertailemaan mutta tykkäsin korkoa korolle laskimesta jonka löysin sivun oikeasta yläreunasta laskimet klikin takaa. Huomaan että olen sitä nyt käyttönyt  motivoidakseni itseäni uudestaan tähän säästömoodiin mikö on laskenut töiden alettua. Että kyllä se jokainen kymppi ylimääräistä säästöä vaan on iso asia sielä maalissa! 

Pääsette leikkimään laskimella Tästä

Oma talous- osiossa laskureiden vieressä oli myös tälläiseen henkilökohtaiseen talouteen liittyen mielenkiintoisia juttuja kuten 195 säästövinkkiä,
Mitä mie täällä mitää säästövinkkei latelee lukekaa ne tuolta =D
Oijoi kohta on viikonloppu! 

Mahtavaa loppuviikkoa teille!

2 kommenttia:

  1. Olipas mielenkiintoinen sivusto tuo tunnelukkosi.fi ! Omat tunnelukkoni viittaavat siihen, että jos en opi niitä avaamaan saatan jonain päivänä räjähtää hyvinkin hallitsemattomasti :D Vanhempien vaikutus testissä tuli ahaa elämyksiä jo kysymyksiin vastaillessa. Hyvä sivu, jaan itsekkin! :)

    VastaaPoista