Lapsiperheen rahat, missä?

Lapsiperheen rahat, missä?
Lapsiperheen rahat, missä?

keskiviikko 27. heinäkuuta 2016

Suomipop kesäsarja Menestyjät ja kuulumisia

Suomipopilla alkoi uusi iltapäivän keskusteluosio Menestyjät. Lauri Salovaara aloitti tämän ohjelman eilen ja sattumalta pääsin kesken kaiken mukaan! Ymmärsin että tätä kuultaisiin aina aamupäivissä arkisin klo 11 alkaen mutta en ole ihan varma. Kunnes popilta vastataan tiedusteluuni kannattaa varuiksi avata radio popin taajuudelta klo 11.

Eilen ohjelmassa vieraili Henry Aflecht ja aiheena oli miten saavuttaa taloudellinen riippumattomuus. koko ohjelmasta ei ole vielä tullut kuunneltavaa tallennetta mutta tälläinen pieni maistiainen kyllä!


http://www.radiosuomipop.fi/#!/post/57975b61ae1b69030050bce3



Kuulumisia

Täällä käynnistellään elämää reissaamisen jälkeen ja valmistellaan Eka erityistä päiväkotitaipaleelle. Vaatekaapinpäivitystä ja päiväkoti tutustumista ja vanhemman osaan kuuluu myös tämä lapsen jännityksen aiheuttaman kiukuttelun kestäminen.
Pikku kakkonen sai rokotuksia eilen ja pikku ihminen näyttää siitä onneksi toipuneen täksi päiväksi ja on hymyilevä itsensä.



Henkilökohtainen talous

Eka erityinen sai vammaistukea minimisummalla vähän päälle 90e kk ja Tiia Konttinen kertoi että meillä on mahdollisuus saada verottajalta myös myönnytyksiä erityislapsen vanhempina. Päätöksen tekee verottaja mutta aina kannattaa tutustua asiaan!

http:/.tiiakontti/wwwnen.fi/veronmaksukyvyn-alentumisvahennys/




Itsensä koulutusta ja lisätienestiä

Sain päähäni aloittaa Bloggaajasta ammattilaiseksi verkkokurssin mitä Tiia Konttinen tarjoaa.


Lisäksi lisätienestin suhteen edetään mutta näistä enemmän myöhemmin kun saadaan arki taas pyörimään! =)




Iloista viikkoa kaikille!

T:Mampsu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti