Lapsiperheen rahat, missä?

Lapsiperheen rahat, missä?
Lapsiperheen rahat, missä?

torstai 30. kesäkuuta 2016

Kesälomastakin saa stressiä ja hame nousee korviin

Loma, nyt jo?

Hainpa tänään lapsen hoidosta ja perhepäivähoitajamme totesi että se onkin enää ensi viikko ja sitten loppuu. Olin kokoajan muistanut että hän jää lomalle kuun puolessa välissä. No hoidollisesti asialla ole mitään väliä olen kotona Pikku kakkosen kanssa joka tapauksessa ja mieskin on kesälomalla koulustaan. Olin oikeastaan ilahtunutkin että jää enemmän "lomaa" kunnes iski että min pitää keksiä aktiviteettia ja mielellään ilmaista sellaista. Ja taikoa nyt viikossa lisää rahaa reissukassaan.

Itse olen niin leipääntynyt meidän lähipuistoihin että kaipaan nyt itse hieman kauemmas päiväseltäänkin.


Kirjat 

Lisäksi tulee kiire lukea minulla on varmaan 10 lukematonta kirjaa sijoittamisesta, itsensä kehittämisestä, velasta ja rahasta. Lukuaikaa ei enää oikein löydy kun kaikki häärii kotona ja pitää toimia ohjelmamestarina. Kävinkin suosiolla jo kirjastomme verkkopalvelussa uusimassa kaikki lainani… toivon että jonottamani kirjat tulevat luettavaksi vasta lähempänä elokuuta!


Kesälukemista

 Vilauttelua

Kun kävelimme tänään kerrostalomme rappukäytävän rappuja ylös Eka erityinen tarttui hameen helmaan ja ilmoitti ottavansa siitä tukea…ok…no minulta irtosi kenkä jalasta ja jäin sitä asentamaan jalkaani. Lapsi jatkoi matkaa tyytyväisenä hameenhelman kanssa ja muilla naapureilla oli pokassa pitelemistä kun takapuoli vilkkuen paineltii omaan residenssiimme.


 Tuloja ja menoja

+ Sain siskolta hänen täydeksi tulleen lounaspassin jolla saan ilmaisen lounaan lunastettua. Joten voi ainakin lomalla käydä lasten kanssa lounaalla!


 - Haluaisin perhepäivähoitajalle antaa myös jonkun  läksiäislahjan mutta en tiedä mitä.


T: Mampsu




4 kommenttia:

  1. juu siinä vaan osa, omia alesta ostettuja on viel mut niil oo kiire=) kirjastosta tul eilen viesti et taas ois kirja noudettavana...däääm
    =D

    VastaaPoista
  2. Perhepäivähoitajalle kukka? Me vietiin ihan Prisman omaa merkkiä olevat ruusupegoniat, n. 3€/kpl. Itse tulisin ainakin kukkaihmisenä iloiseksi ja tarvitseeko lahjojen aina olla kovin kalliita? Tärkeintä on kai se ajatus?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kukista hän kyllä pitää..hienot ruukkuasetelmat aina ympäri vuoden esillä =) se vois olla kyllä varteenotettava vaihtoehto! jouluna vein hierontalahjakortin ja glögiä... oli 100e melkee se =D

      Poista