Lapsiperheen rahat, missä?

Lapsiperheen rahat, missä?
Lapsiperheen rahat, missä?

keskiviikko 1. kesäkuuta 2016

Huhuu... Mampsusta materiaalia Specsaversin mainoksiin

Hei!

Tekisi mieli kirjoitella tänne mutta...

Eka erityinen meni eilen kaatamaan piilolinssieni kotelon sisällön viemäriin. En ollut tietenkään muistanut, raaskinut, viitsinyt tilata uutta pakettia valmiiksi varalle joten en edes yritä kirjoittaa enempää ennenkun saan linssit silmiini!

Kun säästää vääristä paikoista kuten oma näkeminen


Herra hämäläinen muisti tietenkin muistuttaa miten oli vasta sanonut että koteloa ei ehkä kannata säilyttää altaan reunalla.

Sain naputelutua jotenkin puolisokeena kyllä linssitilauksen, katsotaan milloin linssit ja 100e lasku saapuvat.

Hermopaineessa olen yrittänyt väsätä lapselleni puheterapeutin suosittelemaa kalapeliä, onneksi kartonki on värikästä niin näkee. voin syyttää sokeuttani sitten sen sijaan että en osaa askarrella. ps: se keltainen on pallokala, hieno, eikö?



Toivottavasti teillä jatkuu viikko paremmin!


T: Mampsu

4 kommenttia:

  1. Tämä nyt ei varmaan auta pätkääkään, mutta mun samanlainen leikki piilareiden kanssa meni siihen, että silmät alko kuivua liiallisesta käytöstä. (nukuin välillä linssit päässä) ja sain piilareiden käytön vähentämiskiellon. Vihaisn rillejä yli kaiken ja hetken mielijohteesta painelin osamaksulla silmäleikkaukseen. Hinta 3000€ ja korko 29%... Nyt 2 vuotta myöhemmin velka on muutettu pienikorkoiseksi täsmäluotoksi ja sitä on jäljellä vajaat 1700€. Vähän kreisiähän se oli ja siinä on puolensa ja puolensa, mutta päivääkään en ole katunut. En silti siis missään tapauksessa yllytä lähtemään luotolla leikkaukseen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. meillä mies on käyny leikkauttaas kanssa... se oli sen eka kesätyö mist säästi rahat ja men leikkauttaa ennen inttii...asu kotona niin onnistu. On ollu tyytyväinen. onneks mie puksutan taas 6kk noilla linsseillä kun katoin et instrussa samat oli 70e 3paria ja nää on samat linssit eri merkkiä 6 paria 100e. minust tuntuu et oon liian mammarikii menee laseriin korjaa näköäni...vaik nehän on kehittyny mut.. mie oon liian nynny viel =D

      Poista
  2. Sokea täällä ruudun toisella puolella ottaa osaa. Itse olen jo vuosia tyytynyt sanka avusteiseen näkemiseen. Viime syksynä tosin piti uusia lasit ja ei ollut halpaa lystiä. Siinä ei kehystarjoukset paljon auta, sillä linssit maksavat vähintään saman tai todennäköisesti jopa hieman enemmän kun normihintainen kehys. Onneksi tiesin lasien uusimisen tarpeen jo hyvissä ajoin etukäteen, joten pikku hiljaa säästin jättämällä mm. lottot ostamatta ja laittamalla ko. summan säästöpossuun sekä tulopäivänä siirtämällä kukkarossa jäljellä olevat pennoset possuun. Säästämisjaksolle sattui myös muutama extra tulo joista laitoin myös osan possun lihotukseen. Näin säästäen onnistuin hieman vajaa vuodessa kokoamaan riittävästi ja aloin odottamaan sopivaa tarjousta (toinen linssi kaupanpäälle + tuplabonus) jonka onnistuin vielä tinkaamaan pikkuisen eri liikkeiden tarjouksia peluuttamalla.
    Samalla taktiikalla olen onnistunut hankkimaan uuden puhelimen ja nyt on säästötavoitteena uusi talvitakki ja -kengät. Edellisen talvitakkini ostin työssä ollessani ja maksoin laadukkaasta ajattomasta takista aikas paljon. Sillä nyt olen mennyt kahdeksan talvea. Halvemmaksi on tullut kuin jos olisin ostanut joka vuosi marketin halpistakin. Nyt talvitakin hihansuut alkavat olemaan aika kuluneet ja ajattelin että ensitalvelle olisi jo kiva saada uusi laadukas takki.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. miekin välil mietin et pitäs hommata lasit mut oon liian laiska et jaksaisin kiertää liikkeitä ja vertailla hintoja.. itsekin ostin 2v sitten toppapuvun kerrastolla 100e eräliikkeestä ja sillä on menty...min ns välikausi takki on... ostettu kun oon ollu vissii amikses tai yläasteella ja oon ny 30v niin se on varmaa 10-15v vanha... minul kengät on yks murheen kryyni kun ne ei kestä, ostan kuin merkki kengät niin ainoot mitkä kestää on oikeat vaelluskengät... työkaverit meinas jo toissa talvena kerätä miulle kolehdin et ostaisin kengät itselleni kun heistä oli käsittämätöntä miten voin kulkee kengissä missä on reikä =D

      Poista