Lapsiperheen rahat, missä?

Lapsiperheen rahat, missä?
Lapsiperheen rahat, missä?

maanantai 27. kesäkuuta 2016

Kirppistelyn tilipäivä

Kirppistelyssä oli viimeinen päivä tänään. Tavaraa liikkui tosi hyvin viimeisenä päivänä, ihmiset olivat kai lähteneet levottomina vaeltelemaan kauppoihin pitkien pyhien jälkeen.

Huonoiten liikkui ehdottomasti vaatteet paitsi Eka erityisen kollegehousut menivät kaikki viimeistään seuraavana päivänä kun olin niitä aina vienyt, hänen paitoja ei kyllä mennyt kaupaksi. Aikuisten vaatteitakaan en myynyt varmaan ollenkaan. Vaikka hinnat olivat alle 1-2e ja osassa oli hintalaputkin että näki olevan käyttämätöntä. Kengätkään eivät kelvanneet kenellekään.

Lasitavara liikkui yllättävän hyvin, PS-pelit ja elokuvat, kirjat menivät kaikki! Sisustustavaraa kuten tuikkuja ja joulukuusen koristeita meni.

Siskoilleni ilmoitin että jos heillä on ylimääräistä tavaraa niin saapi tuoda kun omia tavaroita oli hyvin kadonnut niin voi siskotkin siivota nurkkansa samalla. Kummallakin on remonttia menossa ja kaappeja siivoiltu niin saavat hekin ylimääräistä pois.

Myin kaiken kaikkiaan 261,65e 14 pvä:ssä ja siitä vähennetään:

- 40e pöytävuokraa
- 32,50 siskoni tavaroiden myynti
-1,5e hintalappuja, hintalappujen kiinnitysnauhoja ja taustapahveja.

Joten taskuun jäi mukava 187e, tavoitteestani saada voittoa 200e vähän jäätiin mutta olen tyytyväinen! Tavaraa ei mielestäni kadonnut yhtä laukkua lukuunottamatta mutta, sanotaanko nyt näin että ei harmita että se nyt vaikka ilmasiksi sitten vaikka kelpasi jollekulle.

Kirppisvoitto mistä pidätetty pöytävuokra ja hinnoittelu hilpetöörit

Olen kyllä tosi tyytyväinen! Vaikka olihan tuossa hommaa kun peset ja puhdistat tavarat, hinnoittelet, kirjaat, kuljetat tavarat paikalle. Pöytää ei tarvinut juurikaan siivota joten se säästi aikaa kun tavarat pysty järjestelemään suoraan paikalleen. Olen minä enemmänkin työtä joutunut tuollaisen summan eteen tekemään! Syksymmällä uudestaan välikausi- ja talvivaatteiden aikaan!


Rahat laitan säästöön ja koitan kituutella vielä 2vko kunnes tulee vanhempainraha 940e. Kesäreissua pukkaisi varmaan 2-3vko päästä joten sinnekin tarvisi rahaa jostain taikoa. Jos netissä onnistuisin myymään vähän tavaraa vielä lisäksi, katsotaan.



Pitäisi kai avata Nordnetti ja mennä katselemaan tilannetta ihan opettelumielessä. kaikki ovat kai ostoksilla para-aikaa.

2 kommenttia:

  1. Hei tee lopuista vaatteista paketteja ja myy könttähintaan torissa tai Fb:n kirppiksillä!

    VastaaPoista