Lapsiperheen rahat, missä?

Lapsiperheen rahat, missä?
Lapsiperheen rahat, missä?

lauantai 11. kesäkuuta 2016

Kirpputori


Luin Ananaksen blogista hänen kirjaarvostelun ja lainasin kirjastosta hänen suositteleman Kaaoksen kesyttäjän! Konmariin olen jonossa vielä. Kirja arvostelun voit lukea täältä:


Sitten kun näin paikallisessa ilmaisjakelussa mainoksen että eräs kirpputori tarjoaa 2vko isoa pöytää 40e hinnalla päätin toimia! Sain pöydän seuraavaksi päiväksi niin jäi ilta aikaa hinnoitella ekaa erää. Asumme 57neliöisessä kaksiossa ja tuntuu että tavaraa on aivan liikaa nyt tavaroista pitäisi päästä eroon ja saada lisää elintilaa!

Kirppis on meiltä kotoa hieman kauempana mutta lähikirppiksemme ovat täällä hieman…
Toisessa on likaista ja huonopalvelu (tarkistaessani facebookissa hintaa ja aukioloja huomasin asiakkaiden valittaneen esim sormimerkkejä näyttelevästä työntekijästä) joten päätin että en vie tavaroitani ainakaan sinne.
Toinen on siisti ja keskustassa hyvällä paikalla sekin mutta siellä on vaan käteismaksu mikä tuntuu ehkä osin verottavan asiakaskuntaa kun monikaan kanna enää käteistä.

Tällä uudella kokeilemallani kirppiksellä on mahdollisuus seurata netissä pöydän myyntiä sekä modifioitavat pöydät että voin itse parilla siirrolla ottaa itselleni enemmän hyllytilaa tai rekkitilaa! Mampsu antaa myös plussaa erillisestä lasten leikkitilasta johon voi jättää lapsen viihtymään siksi aikaa kun käy viemässä tavaraa!
Heillä olisi ollut myös lomapöytä eli olisin vienyt valmiiksi hinnoitellut tavarat ja he olisivat hoitaneet siivoamisen ja tavaran lisäämisen! Lisäksi  he säilyttävät ilmaiseksi tavaroita jos haluan varata uuden pöydän, eli tavaraa ei tarvitse kantaa kotiin vaikka pöytää heti vapautuisikaan...helpoksi tehty tämäkin!

Listasin kaikki tuotteet itselleni vihkoon niin näen mikä on myyty. Mielenkiintoista seurata mitä myydään minäkin päivänä.

Kirpputoripöytämme toisena myyntipäivänä


Ekan päivän myynti oli ollut 32,5e! Dvd sarjoja oli mennyt, ja Eka erityisen pieneksi jääneitä kollegehousuja, juhlavalosarja, PS3 ja PS2 pelejä, lastentakki ja villatakki.

Tänään vein lasten kanssa lisää vaatteita ja muutaman pikkuesineen. Olin suorastaan ihmeissäni miten siis pöytä oli, muissa kirppiksillä on aina yhdessä päivässäkin sotkettu pöytä tyystin! Kirppis oli sulkeutunut 15.00 ja kun tarkistin päivän myyntejä kotikoneelta huomasin ilokseni että myynti oli kohonnut 68e! Eli päivän myynti oli 35,5! Kaikki kirjat oli ostettu mikä oli suuri yllätys, luulin että ne on ne mistä en pääse eroon.


Toisena päivänä myytiin kirjat, välikausihaalari, lisää PS-pelejä, ja pari dvd.tä, vauvan tossut. 


Mietin että jos yrittäisin saada tästä kerättyä 200e, katsotaan onnistuuko. Pääasia on päästä kuitenkin tavaroista eroon!

Pöytä vuokraa kestää 29.6 saakka koska juhannus sattuu tähän väliin joten tästä kirjoittelen varmaan pitkin matkaa miten menee.


Tällänen kaupan leikkiminen piristää kummasti kotiäidin arkea!


T: Mampsu



4 kommenttia:

  1. Good job! Aina kirppistelystä on vähän vaivaa, mutta eipä niitä tavaroita osaa enää kaivata + lisääntynyt kaappitila on bonus.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. juu meil on täs kämpäs viel vähemmän kaappitilaa mitä oli 38 neliöises kaksiossa niin todellakii tarvii ny heittää omaisuutta mailmalle.

      Poista
  2. Hienoa! Tosi hyvin lähtenyt käyntiin. Joku tuollainen olisi kyllä kiva, en oikein jaksa enää myydä netin kautta pientä tavaraa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. juu tää on helpompaa kun ihmiset voi hypelöidä ja tutkii tavarat...netiskun myy vaatteitakii niin aina on joku hihan mitta mikä pitäs saada tai housunpuntin halkasija ja tarkka postituksen hinta jonnekin Haukiputaalle niin =D sit ihmiset nillittää jälkikätee kuitenkin jostaa ja vaatii rahoi ja postei takasin niin...mie en jaksa =D

      Poista