Lapsiperheen rahat, missä?

Lapsiperheen rahat, missä?
Lapsiperheen rahat, missä?

maanantai 28. marraskuuta 2016

Veronpalautukset ja niiden kulutusta

Huomenna maksetaan veronpalautukset ja yritin laatia nyt jotain toimintasuunnitelmaa että en hassaisi rahoja mihinkään mutta en kuollaksenikaan muistanut paljonko saan palautusta! Olen aina tiennyt sentilleen paöjon saan palautusta ja milloin maksupäivä on ja nyt oli pakko etsiä kansioista verolappuset ja tarkistaa koska en tiennyt ja arvauskin heitti satasia.


Saan veronpalautusta 509e
kaapissa on käteistä 600e
tilillä 1750e
kultaeevassa 150e
Nordnetissä 310e
s-tilillä n20e
miehen tilillä on 6700e

=10 040e eli rahaa ei ole onnistuttu säästämään vaan sitä on pikemminkin mennyt!

Veronpalautukset


Lisäksi keväällä kuolleen vaarini veronpalautukset ja yllättäviin menoihin varattu perinnönloppu jaetaan mutta en muista sitäkään paljonko sieltä on tuossa. Oma osuuteni on joka tapauksessa 1/9 joten satasista puhutaan.

Suunnitelmani olisi seuraava:

Soitan Kultaeevaan ja irtisanon sopimuksen ja otan takkiin joitain kymmeniä euroja. Yhdistän veronpalautukset 509e + perinnön 500e (arvio)+ kultaeeva 130e = n.1140e

K.A Rasmussen myy 31,1g harkkoa joka on samanhintainen suhteessa kun 50g harkko.
Hinta harkolle tänään olisi 1189e eli jos hieman säästöistäni tähän nipistän saisin tämän asian hoidettua ja raha kerkeisi valua muualle!

Jos joku on ihmetellyt mistä tämä vimma tähän kultaan on tullut niin rahavalmennuksesta =D
Pääset tutustumaan siihen tästä!

Tuhlailua

Ainiin muistateko kun kerroin haaveilevani playstation 4stä ja Unharted 4 pelistä?
Herra Hämäläinen kävi ostamassa koko komeuden Gigantista Black Friday kampanjasta 240e + peli n25e?
Nyt pikkuroua on saanut pelailla iltaisin =D olo on syntinen myönnetään mutta muita lahjoja ei osteta! Meinasin tehdä jotain edullista itse jota voi jakaa joululahjana (suunnitelmissa itsetehty joulumysli kauniissa pussukassa)

Sänkyyn etsin edelleen hyvällä hinta laatusuhteella ratkaisua. En haluaisi ostaa halvinta mahdollista koska uni on tärkeää ja halvemmaksi uskoisin tulevan se että ostan hintahaarukan keskeltä enkä halvimmasta päästä pitkässä juoksussa. Onhan se aika hyvin että on 30v asti selvinnyt että on tarvinut sänkyä ostaa ja tämä on niin ärsyttävää että mielläni ostaisin taas kalliimmalla että saisin olla vähintään vuosikymmenen rauhassa!


Sijoitusmessut

Minulle osuisi 30pvä vapaaksi ja olen varannut lipun Helsingin messukeskuksessa järjestettäviin Sijoitus invest messuille. Ainoa ongelma on nyt että en saa pikkukakkosta minnekään hoitoon! Tietty morkkiskin hieman kun en olisi kotona lasten kanssa mutta messut kiinnostaisivat valtavasti ja jos saisi taas hieman potkua tähän touhuun niin se olisi mahtavaa!

Lisäksi sellainen oma aika olisi ihan tervetullutta!




Miten sinä käytät veronpalautuksesi?

T:Mampsu






4 kommenttia:

  1. Pitääpä tutustua tuohon kultaan tarkemmin. Minä pidän rahoja tilillä ja yritän keväällä saada asiat sille mallille, että saisin vihdoin tehtyä ensimmäisen sijoitussuunnitelmani osan eli ostaa oman kämpän :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu sielä rahavalmennuksessa on ilmainen video missä kerrotaan hieman valmennuksesta ja sen ideasta, me esimerkiksi ostimme tuon siskojen kanssa 3 pekkaan niin jääny paljoa per nokka (saimme 99e valmennuksen koska olimme osallistuneet rahailtaan). Käy kattomassa oli itsestäni tosi mielenkiintoinen ja avasi omia silmiäpaljon että katselen mailman talousuutisia ihan toisin silmin kuin ennen! Oiiioma koti<3 itselleni vielä kaukainen haave, ihanaa kuulla että olet lähellä sitä!

      Poista
  2. Hei, saanko kysyä tuosta vaarisi veronpalautuksesta. Jäikö häneltä leskeä ja saako leski jonkin osuuden veronpalautuksesta? Meillä on vähän sama tilanne nyt, että isän veropalautukset tulivat ja ne ovat viimeinen jaettava osa perintöä. Leski meinaa, että puolet menee palautuksista hänelle. Menikö teillä näin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mummo kuoli jo vuosia sitten niin en osaa nyt ollenkaan sanoa... =/

      Poista