Lapsiperheen rahat, missä?

Lapsiperheen rahat, missä?
Lapsiperheen rahat, missä?

maanantai 14. marraskuuta 2016

Olen(ko) maksanut netistä ylihintaa kuukausia?

Hei!

Taloomme laitettiin reilu vuosi sitten Elisan kuitu ja kävin silloin kysymässä liikkeessä että kun minulla on elisa viihde 20(mikä se yksikkö on?=D) nopeudella että saisinko sen nyt edullisemmin, no en saanut. Hinta on siis 39.90 kk eli liian kallis mutta en saanut tehtyä asialle mitään.

Tänään sitten facebookissa osui silmään mainos missä mainostettiin elisan nettiä 9,90 ja nopeampana kun meillä joten kirjauduin omaan elisaan ja aloitin chat keskustelun asiakaspalvelijan kanssa asiasta.
Hän tarkasti hinnan ja sanoi että kyllä kun teillä on tuo sopimus taloyhtiössä tehtynä niin hinta on 25.90. Kysyin milloin sopimus on tehty ja hän ei tiennyt mutta otin uuden alhaisemman hinnan.

Wärhh kun ärsyttää!


Ensin ajattelin että annan asian olla ja olen tyytyväinen nyt tähän nykyiseenkin säästöön eli 14e/kk. Mutta jäi jotenkin huijattu olo... laitoin nyt vuokranantajalleni joka omistaa koko kerrostalon että milloinkahan tämä sopimus on tehty. Jos paljastuu että olen maksanut vuoden päivät turhaan 14e/kk niin pitää lähestyä kyllä elisaa asialla. Tuskin he asiaan muuta kun kohauttavat olkiaan varmaan mutta ainakin nyt ajatus kiukuttaa niin että haluan päästä avautumaan asiasta.

Opetus: kilpailuta kaikki mahdollinen säännöllisesti ja tarkastele hinta tasoa.

kantapään kautta taas kallisarvoinen oppi saatu!


Muuta arkikulutuksesta

Olen yrittänyt pyrkiä siihen että perheen päivittäiskauppa ostokset olisivat omalta osaltani 50e ja tänään on maanantai ja tuhlasin lähikauppaan n7,5e ostamalla vastiketta, vehnäjauhoja, tofua, sulatejuustoa.

iltapäivällä uudestaan kauppaan kun piti hommata vaippoja, juusto, voita, kanaa, parsakaalia, omenoita, lastenruokapurkkeja. ja kappas kun kauppaan hujahti 33e... pitää vissii vähän myydä kamaa jos meinaan pysyy tässä tavotteessani.

Huomiseksi riittää kyllä keittoa ja itseleivottua sämpylää, ja keskiviikkona voisi olla lohipastapäivä mikä kaivetaa pakkasesta. saattaa yksi kinkkupastapussi löytyä... että tässä nyt vaan suunnittelemaan viikon eväitä.


Hyvää viikonalkua teille!

Ps: Huomenna eka työpäivä! Käääk! No ei hyvin se menee! Nyt katson jonkun elokuvan etten hermoile huomista.

1 kommentti:

  1. Tsemppiä töihin! Perässä tullaan. Ja hei aina kannattaa soittaa sinne Elisalle, ties vaikka sais hyvitystä.

    VastaaPoista