Lapsiperheen rahat, missä?

Lapsiperheen rahat, missä?
Lapsiperheen rahat, missä?

tiistai 1. marraskuuta 2016

Tuhlattu itseensä ja autoon

Huomaan haaveilleeni tässä lähiaikoina entistäkin enemmän rahasta, kuten viimeksi tänään kun koitti renkaidenvaihto! Täällä on lupaistu lumisadetta ja minä tietenkin paniikissa, päätin että renkaat pitää vaihtaa tänään mutta valitettavasti paikkakuntani jokainen autolla ajava oli keksinyt saman jutun.

Aamulla kun sain eka erityisen hoitoon ja selvisin reissulta itse kotiin haaveilin vielä saavani apua mieheltä tähän rengas operaatioon mutta hän suikkasikin samantien jalan kouluunsa. Pikkukakkosen saatuani siihen kuntoon että pääsimme kellariin kaivamaan renkaita alkoikin työt, kakkonen jokelteli autokaukalossaan ja keinui kun minä nostelin ja pyörittelin renkaita turhan monen lukitun oven kautta autolle.

Haaveilin niin siitä että minulla olisi joskus varaa rengashotelliin!

Ajettuani ekan vaihtopisteen luo ja nähtyäni miljoonan auton jonon ajattelin että tästä tulee piiiitkä päivä. Kierrettyäni kaikki mahdolliset liikkeet mitä siihen hätään keksin ja saatuani erään vanhan mersumiehen vihat päälleni ajattelin miten helppoa olisikun renkaat olisivat sielä rengashotellissa ja sieltä vaan ilmoitettaisiin että aika varattu renkaanvaihtoon XX:XX.

Kun taivaanlahjana muistin mieheni koulun lähellä olevan korjaamon ja ajattelin että kokeilen vielä sieltä ja kuinka ollakaan sielä ystävällinen nuorimies sanoi voivansa tehdä homman heti! Homma maksoikin 25e eli vähemmän kun olin kuvitellu menevän. Sain samalla miehen kyytiin ja menimme kotiin ja hän lupasi raijata renkaat kellariin.

Hymyni hyytyi kun yritimme avata takaluukkua ja toteamme että se ei aukea. laitoin lukkosulaa voitelemaan ja kokeilen huomenna vielä uudestaan. Mietin soittaisinko korjaamolle että oliko lukossa jotain kun he purkivat ja lastasivat renkaita mutta toisaalta mitäpä tuo auttaa.

Jos minulla joskus olisi auto jossa ei olisi näitä pieniä laitettavia juttuja. Esimerksiksi takapenkin yksi vyö ei mene kovin helposti lukkoon, se saattaa mennä ekalla yrittämällä tai saatat äheltää 20minuuttia saadaksesi vyön kiinni.
Mikään voistä ei kelaa kunnolla vyötä sisään, soitin on rikki, öljyä menee kiitettävästi mutta luotettava rottelo se on!

Toivotaan että saan sen takaluukun jotenkin auki ettei tarvitse alkaa maksamaan korjaamolle siitäkin!

Kehokuuri

Aloitin Kehokuurin viime viikolla ajatellen että jaksaisin paremmin töissä. Eka viikko menikin ihan mukavasti! Kuuri vaan on väsyttänyt jonkin verran ja kuuraajia neuvotaankin kuuntelemaan kehoaan ja lepäämään jos siltä tuntuu. Tällä viikolla on nyt toivoa hieman piristyä ja voimaantua kun jaksoin tuon rengasoperaationkin tehdä! Tavoitteeni on kuurin aikana pudottaa 10kiloa ja helmikuuhun mennessä toinen 10 kiloa.

investointi itseeni maksoi 163e

Raha

Rahaa on mennyt paljon kun on ollut syntymäpäiviä ja isojakin juhlia mutta en meinaa liiaksi masentua vaan keskittyä maltilliisiin kauppalaskuihin ja hyvään fiilikseen. Innostuin myymään vanhaa tavaraa pois niin sillä saa hieman kompensoitua.
Myin erään sisustusliikkeestä ostetun käyttötavaran ja laitoin sen huutokauppaan facebookkiin ryhmään johon kuulun ja laitoin alhaisen aloitushinnan ja olin että jos ny vähän saa rahaa. No maksoin liikkeestä ostaessani esineestä 29e ja huutokaupassa joku huusi siitä 37e + 8 e postit päälle eli 45e joku oli siitä valmis maksamaan. Välillä näinkin päin!
En kyllä päässyt eroon Cooleristani mutta ehkä vielä joskus...

Maailman kallein kukkapurkki


Kirjoja odottaa valtava kasa ja Arvopaperitilauskin alkoi pyöriä mutta olen ollut niin kiireinen ja levon tarpeessa että kaikki ylimääräinen on kyllä jäänyt. Mutta kohta alkaa kevyempi ja energisempi elämä ja jaksaa taas rakentaa tätä vaurauttaan uudella tavalla!


Wealth forum visa: Myynnissä on maila ja pallo yhteishintaan 1euro 10senttiä. Maila on euron kalliimpi, kuinka paljon pallo maksaa?


Hyvää alkanutta viikkoa!

Mampsu


*poistettu kehokuurin ekalla viikolla pudonnut paino ja vyötärön mitta.


6 kommenttia:

  1. Pahin rasti noista on tuo kehokuuri. Ainakin minulla ärsyttää kaikki ihan liikaa, kun yritän 'laihduttaa', syödä terveellisesti. Joo, ja on, minulla on hiukka kertynyt liikaa elopainoa (omasta mielestäni, ainakin kun peiliin katsoo). Eli tulevaisuuteeni tulee kuulumaan kehokuuri...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. juu mies otti varman päälle ja ei puhunu miulle mitää viimeviikolla =D ettei vaa ärsytä laihduttajaa... on tää mielenkiintonen kokemus olla ilman suolaa, sokeria ja hiilareita mut hyvält tää tuntuu vaik väsyttää =) Lykkyä omalle kehoprojektillesi! ;)

      Poista
    2. Hei. Samalla, kun oivalsin, että on todellakin aika ottaa nyt itseä niskasta kiinni omien raha-asioiden kanssa, aloitin myös kehoprojektin. Ehkä tässä tavoitellaan kokonaisvaltaisempaa hyvää oloa, mitä projekti toivottavasti tuo tullessaan?

      Itselläni ei ole oikeastaan tarvetta suoranaisesti laihduttaa, mutta pidän tämän osapaaston mukanaan tuomista eduista kuten energiasta ja tietysti myös turvotusta kehosta vähentävästä vaikutuksesta.

      Ilman hiilareita ja sokeria muuten olo paranee noin kahden viikon jälkeen. Vieroitin itseni sokerista viime kesänä ja yhdeksäs päivä oli kaikista pahin. Sitten alkoi helpottaa.

      Huimasti tsemppiä kuuriin!

      Poista
    3. kiitos! kohti kevyempää elämää ja lihavampaa kukkaroa ;)

      Poista
  2. Pallo maksaa 0.05 ja maila 1.05 ;)
    Tsemppiä kuuriin!

    VastaaPoista