Lapsiperheen rahat, missä?

Lapsiperheen rahat, missä?
Lapsiperheen rahat, missä?

torstai 27. lokakuuta 2016

GOAL Mapping - Brian Mayne´s

Goal mapping on tavoitekartta mutta se tehdään kumpaakin aivopuoliskoa aktivoimalla. Brian selosti meille tämän tieteellisen puolen miten tämä toimii mutta totta puhuakseni olin liian pyörryksissä enää ymmärtämään asiaa niin että osaisin sitä kellekään selittää. Mutta tämä tutkitusti on loistava tapa edistää omia unelmia ja tavotteita!


Kuka on Brian Mayne´s?

Brian on englantilainen ja syntyi tälläiseen tivoliperheeseen. Brian otettiin pois koulusta kiertolaiselämän takia ja hän ei oppinut kunnolla lukemaan. Tivoliala kasvoi ja Brian keksi perustaa discon tivoliin ja se menestyi todella hyvin ja hänestä tuli hyvin varakas. Valitettavasti ajan saatossa britit vähensivät kotimaan matkailua ja siirtyivät matkailemaan lomillaan ulkomaille ja tivolit eivät vetäneet enää ihmisiä. Brian menetti koko omaisuutensa ja joutui muuttamaan takaisin kotiin eikä osannut edelleenkään lukea.

Brianin ystävät potkivat nuoren miehen hakemaan töitä ja hän ihmeenkaupalla pääsikin erääseen firmaan töihin mutta ei pitänyt juurikaan työpaikastaan. Työpaikka järjesti koulutuksen missä oli osallistumispakko joten vastahakoisen Brianinkin oli raahauduttava paikalle. Koulutus käsittelikin juuri tätä tavotteiden asettamista ja niiden tukemista ja Brian päätti että jos tämä tutkitustikin toimii hän yrittää ja teki oman kartan. Hänen ensimmäinen tavoitteensa oli oppia lukemaan ja hän ponnisteli sen eteen ja oppi lukemaan hyvinkin nopeasti koska hänellä oli tavoite ja suunnitelma!

Nyt Brian itse opettaa ihmisiä tavoittelemaan unelmiaan ja hänen oma tavoitteensa on saada 7 miljoonaa ihmistä saavuttamaan unelmansa, tavoite on nyt noin puolessa välissä.Hän on toiminut myös Tony Robbinsin tiimissä valmentajana. Briania palkataan paljon valmentamaan isoihin yrityksiin työntekijöitä.



Miten tehdään Goal mapping?

Idea on että vasenta aivopuoliskoa aktivoidaan sanallisella kartalla ja oikeaa kuvin jotka kulkeutuvat alitajuntaan. Me uneksimme ja unelmoimme kuvina oli se sitten tietoista tai ei

1. Jos olette lukeneet aikaisemmin kirjoittamani Passion Testin ja kenties tehneet testin olettekin varmaan jo hajulla omista intohimoistanne. Jos ette on hyvä ensiksi heittäytyä unelmoimaan ja miettiä mitä elämältä haluaa.

2 Sen jälkeen tunnistää päätavoitteesi ja jos et tiedä palaa Passion testin pariin. Kirjoitat karttaan päätavoitteesi ja kirjoita se HENKILÖKOHTAISESTI, POSITIIVISESTI ja NYKY-eli preesensmuodossa. Esimerkiksi: "minulla on läheinen ja rakastava parisuhde". Päätavoitteen sivuille kirjoitat 4 muuta tavoitettasi samassa henkilökohtaisessa, positiivisessa ja nykyisessä eli preesensmuodossa.

GOAL Mapping - Brian Mayne´s
Wealth forumissa saamamme planketti on tälläinen ja kuten näkyy en ole ehtinyt omaani vielä tekemään. Vasemmalle kirjoitetaan ja oikealle piirretään .


3. Kun tämä on tehty on aika piirtää! Tee tästä erillinen karttansa ja sijoittele piirrokset samalla tavalla kun kun sanoin tekemässäsi. Piirtämällä unelmat kuviksi ohjaat ne alitajuntaasi! Kuvien ei tarvitse olla hienoa, ne voivat olla tikku ukkoja tai muuta vastaavaa, tärkeintä on että sinä itse tiedät mitä kuva tarkoittaa! MUISTA KÄYTTÄÄ NIIN  PALJON VÄREJÄ KUN MAHDOLLISTA!

Vaikea lukea? MUISTA KÄYTTÄÄ NIIN PALJON VÄREJÄ KUN MAHDOLLISTA!
Pidä käsin kirjoittamasi kartta vieressä piirtämisen ajan.

4. Ihmiset motivoituvat tunteista emme niinkään logiikasta. Nyt pitää tunnistaa tunneperäiset syyt tavoitteille. Esimerkiksi:rakkaus, vapaus, perhe, muista lisätä nämä kumpaankin karttaasi.



5. Tavoitteilla pitää olla aikaraja muuten ne ovat vain unelmia. Mieti milloin haluat saavuttaa päätavoitteesi, muista olla rehellinen ja huomioida tilanteesi. Kirjoita valitsemasi päivämäärä päätavoitteesi alle ja tämä päivämäärä kun teet tätä kartan alimpaan osaan.

6. Seuraavaksi laaditaan suunnitelma miten saavutat tavoitteesi. Mieti 3 asiaa jotka sinun tarvitsee tehdä päästäksesi tavoitteeseesi, tarvitseeko sinun säästää tai oppia jotain uutta? Kirjoita nämä 3 aikajanan oikealle puolelle "MITEN" laatikoihin niin että ensimmäinen tulee alimmaksi.

7. Tarvitset todennäköisesti apua saavuttaaksesi tavoitteesi ja nyt sinun tulee miettiä ketkä voivat auttaa sinua. Kun tiedät 3 ihmistä jotka voivat auttaa sinua kirjoita heidän nimensä karttaan vasemmalle puolelle ja vastapäätä sitä tehtävää missä he sinua voivat auttaa (säästäminen, opiskelu). nämä auttajat voivat olla ketä tahansa, perhettä ystäviä tai ulkopuolisia.

Lopuksi allekirjoita Goal Mapping ja ripusta se esimerkiksi makuuhuoneeseen ja katso sitä joka aamu vähintään kuukauden ajan. Näet se, sano se, tunne se ja kartta ankkuroituu alitajuntaasi!


Jos olet kiinnostunut tekemään Goal Mappingin kouluttajan kanssa niin suomessa on koulutettuja valmentajia jotka ohjaavat Goal Mappingin tekemiseen. Wealth forumissa Sini Ikävalko joka on koulutettu Goal Mapping kouluttaja kertoi omia kokemuksiaan siitä miten hänen elämänsä on muuttunut tämän avulla ja tarinat oli aika huikeita. Hän esimerkiksi on lähtenyt tavoittelemaan laulajan unelmaansa ja on edennyt siinä varsin mukavasti!


Uskalla innostua sivuilta voit ladata ilmaisen Goal Mapping pohjan ja vinkkejä lisää ja sinne pääset TÄSTÄ!


Yritän saada omaa Goal mappingia tehtyä tässä tulevina päivinä ja laitan teille sitten kuvan millainen tuli!

Hyvää viikonloppua!

Mampsu






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti