Lapsiperheen rahat, missä?

Lapsiperheen rahat, missä?
Lapsiperheen rahat, missä?

lauantai 22. lokakuuta 2016

Inception markkinointi Eric Edmeades

Tämä oli lemppari luennoitsijoita Wealth forumissa! Eric on todella hauska mikä oli yllättävää koska tämä oli bisnes osuus ja se oli niin hauska että olisin voinut kuunnella häntä koko päivän!

Kuka on Eric Edmeades?

Eric on mies joka on menestynyt sarjayrittäjä ja hänellä on, ja on ollut useilla aloilla liiketoimintaa kuten IT,Logistiikka, tapahtumien järjestäminen, Hollywoodin erikoistehosteet, joita on käytetty mm.elokuvissa Pirates of Caribian, Transformers ja Avatar!

Hän on Kanadalainen ja asuu nykyisin Karibialla vaimonsa ja pienen lapsensa kanssa.

Ericistä näkee että hän rakastaa puhumista ja kouluttamista. Mieti jos sinulla olisi bisnesvapaus ja sinun ei tarvitsisi enää rahan takia tehdä töitä, asuisit mukavasti Karibialla niin lähtisitkö töihin, jonnekin Suomeen puhumaan ihmisille?

Laitan tähän teille linkin videoon joka on Ericin omilla facebook sivuilla koska hän filmasi oman puhujavuoronsa aloituksen ja jos haluat katsoa sen ja saada vähän tuntumaa siihen millanen tää heppu on niin klikkaa TÄSTÄ!


Wealth Forum

Aiheena Wealth forumissa oli Inception markkinointi, mitä hän havainnollisti meille seuraavanlaisesti.

Eric kysyi miten moni meistä kuulijoista pitää juoksemisesta tai hölkkäämisestä ja melkein kaikki nostivat kätensä. Sitten hän pyysi jokaista joka on ostamassa uusia juoksukenkiä nostamaan kätensä, muutama käsi nousi.
Keskimäärin 3-4% tarvitsee sitä palvelua sillä hetkellä mitä sinä myyt ja meilläkin käsiäänestyksessä tämä todettiin kun Eric tätä kysyi.

Aika vähän vai mitä?

97% ei tarvitse mielestään sitä mitä sinä myyt ja kaiken lisäksi sinä kisaat kaikkien muiden kengänmyyjien kanssa tosta 3%.sta! Ja tämä 3%.ttia on erittäin hintatietoista väkeä eli kilpailu tapahtuu pääasiassa hinnolla ja tunnettavalla merkillä.


Eric kertoi miten rakastaa juoksemista mutta hänellä on polvet menneet hieman huonoiksi ja hän ei voinut juosta enää niin paljon.
Hän kertoi myös olevansa kova matkustelemaan ja nyt hän oli matkustanut Bushmenien Afrikkaan. Tämä on tälläinen heimo yhteisö jonka luona Erik sai kunnian vierailla. Bushmenit järjestivät sielä jousiammunta kilpailun ja Eric ei ollut koskaan kokeillutkaan jousipyssyä mutta jotenkin ihmeellisellä tuurilla hän ampui 2 kertaa maaliin peräkkäin. Tästä innostuneina Miehet kysyivät häntä mukaansa metsästämään mikä on suuri kunnianosoitus joten tietenkin hän lähti vaikka hieman hirvitti.

Miehet käskivät naisten jutella kovaan ääneen jotta villieläimet eivät tulisi leiriin miesten ollessa pois. Eli jos joskus tuntuu että naisesi puhuu liian kovaa  etenkin muiden naisten kanssa se on vaan vanha suojautumiskeino =DD ihan hyöty tarkoitukseen joten älkää tuomitko!

Noniin eli Eric oli metsällä näiden kylän miesten kanssa ja hän huomasi heidän juostessaan että hän pitää aikamoista meteliä juostessaan kun ympärillä liikkuvien metsästäjien askellusta tuskin kuuli ja hän tömisteli kun norsu. Saaliseläimet kuulisivat hänen ansiostaan heidän tulonsa ja kaikki jäisivät nälkään jos hän on mukana! Jotain piti siis keksiä ja hän alkoi tarkkailla miten kylän miehet sitten oikein pinkoivat niin hiljaa että heitä tuskin kuuli, he juoksivat niin että päkiä ja varpaat osuivat ensin maahan ja tätä matkimalla Eric pystyi liikkumaan yhtä hiljaa.

Metsästyskeikan loputtua ja miesten palattua kylään Eric tajusi että hän oli juuri juossut monta tuntia epätasaisessa maastossa ja matkaakin oli kertynyt yli 10kilometriä ja hänen polvensa ei ollut vihotellut! Kotiin palattuaan hän tutki asiaa ja huomasi varvaskenkien olevan oikean malliset siihen että hän voisi juosta näin kotonakin!

Inception markkinointi Eric Edmeades
Googlen kuvahaun tuloksia varvaskengälle.


Hän meni kenkäkauppaan ja häntä nolotti koska hänen mielestään ne kengät olivat niin nolot. Hän odotti kaupassa että muut asiakkaat kaikkoaisivat ja hän pääsisi tutkimaan kenkiä ilman että kukaan näkee. Hän sai myyjältä apua ja sai juoksemiseen sopivat kengät ja hän voi juosta taas!

Salaisuus oli että muissa juoksukengissä kengän malli auttaa meitä juoksemaan jalka sellaisessa asennossa että polvemme tärähtevät. Tämän takia on rakennettu kantapään alle kaikenmailman iskunvaimenninta geelityynyillä ja muilla mikä pehmentää askelta mutta ei korjaa ongelmaa. Varvaskenkä on ohut ja sillä jalan saa oikeaan asentoon ja kropan oma tarkoitettu joustin toimii.

Tämän jälkeen hän kysyi että kuinka monelle meistä tuli sellainen olo tarinan kuultuaan että tarvitsemme uudet kengät. Arvatkaapa montako prosenttia salista olisi ostanut tarinan jälkeen Ericiltä kengät?

Jos Ericillä olisi ollut myydä niitä kenkiä hän olisi tehnyt kaupat 40% kanssa kuulijoista. Eric ei myy näitä kenkiä eikä hänellä ole mitään tekemistä edes kenkien valmistajan kanssa vaikka vitsailikin että hän on myydyt varmaan eniten mailmassa tämän valmistajan kenkiä!



Siskoni on loistava tässä kotioloissa kun kumppani on sellainen että haluaa itse päättää eli hänet pitää saada itse keksimään ja päätymään siihen lopputulokseen mitä siskoni itse toivoo.


Jos teillä on joskus mahdollisuus jossakin päästä tätä miestä kuuntelemaan niin käyttäkää se, vaikka teitä ei bisneskään niin kiinnostaisi niin käyttäkää tilaisuus!

Eric tulee opettamaan marraskuun viimeisenä viikonloppuna Inception markkinointia Suomeen ja jos jotakuta kiinnostaa lisä tietoja saa Uskalla innostua sivuilta.


Ihanaa loppuviikkoa teille!

Mampsu





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti