Lapsiperheen rahat, missä?

Lapsiperheen rahat, missä?
Lapsiperheen rahat, missä?

tiistai 6. syyskuuta 2016

6 askelta taloudelliseen riippumattomuuteen

Tuntuuko sinusta joskus että vaurastumisen aloittaminen on vaikeaa, ei oikein saa pakettia kasaan. Sitä alkaa säästämään mutta sitten tulee joku mihin raha kuitenkin menee. No säästät ja säästät mutta tuntuu että tavoite ei etene mutta lisätulojakaan osaa ajatella mistään kun tuntuu että omassakin duunissa on tarpeeksi että aika ei riitä! Kun on lopulta vaivalla säästetty esimerkiksi 500e sitä ei oikein uskalla tai osaa laittaa mihinkään poikimaan.

Minä olen itse kaikkia yllämainittua...tiedän että pitää säästää ja tiedän että pitää saada myös lisää tuloja mutta paketti on kuitenkin vähän levällään kun jokisen eväät. Siksi ostin Tiia Konttisen 6 askelta taloudelliseen riippumattomuuteen e-kirjan! Jos oletkin vasta ajatuksen tasolla aloittamassa vaurastumista tai toiminut asian eteen pidempään mutta kaipaisit karttaa matkalle niin kannattaa tutustua!


Tiia Konttinen - 6 askelta taloudelliseen riippumattomuuteen e-kirja



Opetellaan luomaan ja kasvattamaan lisäansioita

Kirjassa pidin eniten siitä miten lisäansioihin kannustetaan ja autetaan tavotteiden laatimisessa ja projektien pilkkomisessa pienemmiksi joten omasta työskentelystä tulee heti johdonmukaisempaa ja tavoitteet tulee saavutettua!
Kirjan luettua on helpompi alkaa kehittelemään itselleen uusia tulovirtoja ja jalostaa niitä.
Tiia myös esittelee kirjassa muutamia joissa hän on itse menestynyt!

Tiesitkö muuten että taloudellisesti menestyneellä ihmisellä on 7 eri tulovirtaa?

Taloudellieen menestykseen tulovirtojen lisäämisellä



4 Tunnin työviikko(ko)

Jos on Haaveilee digiyrittäjyydestä tai blogillaan tienaamisesta, että voisit saada lisätuloa sitä kautta. On se sitten pieni tai iso summa mitä tavoittelet kannattaa lukea kirja koska Tiia on alan ammattilainen ja kertoo aiheesta kirjassa.

Itseani kiinnostaa tämä aihe valtavasti koska työpaikka ei ole itsestään selvyys ja kotona omalla aikataululla tapahtuva työskentely on paras mahdollinen pienten lasten kanssa! Saat itse valita milloin ja missä työskentelet!


Vaurastuminen sijoittamalla

Kun olet saanut budjetistasi etsittyä ylimääräistä tai luotua uusia tulovirtoja opetellaan laittamaan raha töihin! Sijoittamisesta puhutaan ihan vasta alkajalle sopivasti niin että jokainen sen ymmärtää!


Verosuunnittelu

Kun olet saanut rahaa säästämällä ja uusilla tulovirroilla, sijoittanut ne että raha tekee sinulle töitä on aika keskittyä siihen että siitä säästyy mahdollisimman paljon jotta vaurastuminen tavoitetaan. Veroja tulee maksaa mutta kun hieman tutustuu aiheeseen säästää isoja rahoja jotka jäävät ennemmin tekemään töitä sinulle ja vauhdittamaan vaurastumistasi!



Siinä vain osa kirjan aiheista!



Tässä linkki kirjan sivuille jossa Tiia kertoo kirjasta ja keille on sen kirjoittanut!

http://www.sinullakinonoikeusvaurastua.fi/6-askelta/?tap_a=9184-104d06&tap_s=50453-14a169

Huom! voit painaa linkistä huoletta, et osta sillä automaattisesti mitään, vaan pääset lukemaan Kirjan esittelyn! Jos päädyt asiaan tutustuttasi siihen lopputulokseen että tämä kuulostaa hyvin sellaiselta mitä elämäni on ja tästä voisi olla minulle apua niin sivun alaosassa on linkki mistä voit kirjan hankkia! Saan pienen palkkion sivuni kautta myydyistä kirjoista.



Mahtavaa viikkoa kaikille!

T:Mampsu






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti