Lapsiperheen rahat, missä?

Lapsiperheen rahat, missä?
Lapsiperheen rahat, missä?

keskiviikko 21. syyskuuta 2016

Ilmainen webinaari Robert Kiyosakilta!!!

Hei!

Huomasin että Rober Kiyosaki pitää huomenna 22.9 ilmaisen Webinaarin
"Where are we and where we are heading" jossa hän kertoo mietteitään tulevaisuudesta. Aihetta sivuttiin jo käymässäni Varapuun rahavalmennuksessa että kun talousromahdus aikanaan tulee niin pitää olla osannut pelata korttinsa oikein että on oikealla puolella pöytää missä kenties jopa tehdään rahaa muiden menettäessä sitä.

Kukaan meistä ei voi varmasti sanoa mitä tapahtuu mutta kokeneempien ja asiaan enempi perehtyneien mielipiteitä on mielestäni mielenkiintoista kuulla!

Jos mietit kuka Kiyosaki on olen kirjoittanut hänestä aikaisemminkin ja jutut löydät TÄÄLTÄ!

Pääset ilmottautumaan Kiyosakin webinaariin TÄSTÄ! (linkki vie sinut sivulle jossa voit ilmottautua, linkin painaminen ei vielä ole ilmottautuminen)

Robert Kiyosakin ilmainen Webinaari! Kännykkä kuva Varapuun Facebook seinältä.


Tämä on hyvää alku lämmittelyä lähestyvää Wealt Forumia varten! Odotan niin innoissani!

Tilaisuus on loppuunmyyty mutta jos haluat osallistua niin tilaisuuteen on tullut myös osallistumismahdollisuus netin kautta tarjoushintaan 47e (norm 97e) Tarjous ei ole enää kauan voimassa joten käykääs kurkkaamassa että kiinnostaisi esim perhe, ystävä tai työporukalla osallistua!

https://inners.leadpages.co/wealth-forum-finland-2016/

Linkistä pääset Wealt forumin virallisille sivuille jossa näkyy webinaarin hinnasto ja tapahtumasta lisää infoa! Itsehän olen menossa päikan päälle siskoni kanssa ja emme malta odottaa tätä!



Ihanaa kun voin jakaa näitä itseäni kiinnostavia ja insiroivia juttuja täällä muille!


Huomenna siskojen kanssa olemme eväiden kanssa kuuntelemassa Kiyosakin webinaaria ja perään Varapuun perustajan Mikko Sjögrenin webinaari jonka aiheena on:
 "Mitä todellinen vauraus on ja miten se saavutetaan? Mitkä yksinkertaiset päivittäiset tavat erottavat vaurastuvat ihmiset muista?" johon voit ilmottautua Varapuun Facebook sivujen kautta!


Webinaari täyteistä huomista teille!! ;)

T: Mampsu






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti