Lapsiperheen rahat, missä?

Lapsiperheen rahat, missä?
Lapsiperheen rahat, missä?

tiistai 13. syyskuuta 2016

Billions, Sijoittajamestari ja pari muuttujaa

Hei!

Jotkut teistä ovat lukeneetkin varmasti Nallen tassunjäljissä blogin viimeisimmän kirjoituksen Uudesta Billion sarjasta ja se alkaa tänään 22.35 MTV3 kanavalla jos kiinnostaa! Nallen mietteitä sarjasta pääset ylläolevasta linkistä lukemaan.


Sijoittajamestari 2016

Sitten Huomasin tänään Nordnetissä seikkaillessani mainoksen "Sijoittajamestari" kilpailusta, päävoittona 4000e kultaharkko! Tai minä harakkana huomasin vaan "voita kultaharkko" sit oli pakko lukea että MITEN!
Kilpailu oli minulle ihan uusi mutta ei tämä ilmeisimmin eka kerta ole kun tätä järjestetään. Onkos kukaan teistä osallistunut tai osaisi kertoa kilpailusta lisää?

http://www.sijoittajamestari.com/



Sain tänään muuten ensimmäisen tähteni Nordnetin Sharewillessä! Se nyt ole suuri meriitti kun siihen riittää kai että salkku tuottaa edes vähän ettei mennä pakkasella mutta oli se hienoa huomata!

Ja älkää pelätkö, en lähde tähteni kanssa rinta rottingilla kisaamaan sijoitusmestarin tittelistä!



Pari muuttujaa

Minun piti kirjoittaa tänään hyväntekeväisyyydestä kun säästetään tai sijoitetaan mutta tuli pari muuttujaa. Meillä hajosi maanantai aamuna pakasti joka oli täynnä alelihoja, marjoja, vihannespakasteita ja olen niitä koittanut nyt kokata 2päivää ettei ne menisi kaikki pilalle. Joten ei ole ehtinyt kirjoittaa, tämänkin roiskasin kun odotan että korppujauhot turpoaa että pääsen tekemään lihamureketta ale jauhelihastani!


Mutta voisitte vaikka kertoa alle vaikka kohteita tai jos haluatte summia, jos ette tarkkoja niin vaikka prosenttiosuuksia mitä teidän kuukausibudjetista menee hyväntekeväisyyteen. Tai ylipäätään ajatuksia mitä tämä teissä herättää. Myös jos sinullaon hyvä kohde jota haluat tuoda esille niin kerro!


Nyt köökkiin mars!

T; Mampsu

2 kommenttia:

  1. Enpä tiennyt tuosta Sijoittajamestari-kisasta aiemmin. Hauska idea siinä mielessä että voi fiktiivisellä rahalla kokeilla jotain itselleen ihan vierasta strategiaa.

    Katsoin Billions-sarjan melkein kerralla putkeen. Hyvää viihdettä.

    Hauskaa kun kirjoitat näistä kaikista eri jutuista! Odotan kovasti ajatuksiasi hyväntekeväisyydestä. Toivottavasti kokkailut meni hyvin! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu meni ne nyt suht putkeesa vaikka sai mies sitten hyvät naurutkin kun en oo kovin kummonen kokki =D. Kirjoittelee kaikesta mikä tässä itseään kiinnostaa ja suu silmää tässä vaurastumisen matkalla kun kaikki on vielä uutta ja ihmeellistä=) Kiva jos siit jotaa kiinnostavaa löytyy kokeneemmallekii ^^

      Poista