Lapsiperheen rahat, missä?

Lapsiperheen rahat, missä?
Lapsiperheen rahat, missä?

sunnuntai 21. elokuuta 2016

Yrittämistä ja aarrekartta

Jäi käymättä Jetron myyntikoulutus käymättä. Lastenhoito osottautui liian vaikeaksi järjestettäväksi joten soitin ja sanoin että antakaa lippu eteenpäin...harmittelin asiaa mutta sitten minun sponsorini eli ihminen joka tutustuttaa minua Fitline ja muiden tuotteiden pariin sanoi kertovansa kyllä kaiken joten olin levollisin mielin. Illalla tulikin viesti että Jetro oli puhunut samoista asioista mistä me olimme puhuneet reilu viikko takaperin elikkä en ollut menettänyt mitään! Jetroa sain kuunnella sitten aamulla radiossa kun hän oli Suomipopin aamuvieraana.


Mampsu yrittää

Pikku kakkonen on nyt aloittanut tälläisen äidin perään kauden ja olenkin pikkuista rehannut joka paikkaan mukaani. Likka on ollut mukana kun olen tutuille yrittäjille käynyt jakamassa Fitline näytteitä ja ihmeen hyvin on mennyt...autossa sitten istumme esitteiden, näytepussien, vaippojen, tuttipullon, maitojen, soseiden ja muiden keskellä ja mietimme että on tämäkin =D. Eräällä keikalla lauloin jo mennessä lapselle että olisi rauhallinen niin että ääni oli melkein mennyttä ennenkun pääsin edes kohteeseen, onneks oli Fitlinen ylijytykurkkupastilli otettu testii että sain puhuttua ja melkein alkoi "asiakkaankin" silmät vuotaa kun oli menttoolinen hengitys =D. Toimii!


Aarrekartta

Olen tehnyt omaa aarrekarttaani nyt reilun viikonpäivät ja huomaan että miten vaikea on omia unelmia jotenkin kaivaa esille. Mikä ei ole kovin hyvä homma koska jos ei löydä tavoiteltavaa niin millä sitä jaksaa jos ei ole mitään mikä olisi sen arvoista.
Aarrekarttaan on siis tarkoitus laittaa omia unelmia ja tavotteita kuvina mihin lisäät itsesi. Kartta ripustetaan näkyvälle paikalle mistä näet sen helposti että unelmat pysyvät mielessäsi. Jos olet katsonut Secret elokuvan niin siinä eräs mies kertoi käyttäneensä tätä tekniikkaa saadakseen unelmiensa talon ja se toimi!
Myös kuvien saaminen on haaste näin äkkiseltään, siksi meinaankin ensivuodeksi jokaisen unelmoinnin arvoisen asian kuvata tai jos näen siitä esim kuvan lehdessä otan sen talteen!


Käytätkö sinä aarrekarttaa?

T: Mampsu






2 kommenttia:

  1. Taidanpa minäkin alkaa keräämään kuvia omaan aarrekarttaan. Uskon, että toimii, vaikka onkin vähän hömppää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. juu siis parashan näis hömpis et ne ei maksa mitään, muutakun vähän vaivaa. Mutta olin tässä fitlinen koulutuksessa kuullu että eräskin oli vuoden alussa tehnyt oman karttansa ja ny oli 70% toteutunut...isojakin asioita! kaikki ei ihan niinkun hän oli itse ajatellut niiden menevän mutta kuitenkin =).täähän on lasten kanssa kivaa touhua, lapset voi tehdä omat kartat ja touhuta mukana =) ja hyvä tapa heidänkin oppia unelmoimaan ja ajattelemaan kaikkia mahdollisuuksia ja laajemmin! myös luotto elämään kasvaa kun unelmat toteutuvat...=)

      Poista