Lapsiperheen rahat, missä?

Lapsiperheen rahat, missä?
Lapsiperheen rahat, missä?

keskiviikko 17. elokuuta 2016

Itseopiskelulla syntymään lisätuloja

Minulla on ollut nyt koko äitiysloman ollut valtava into itseni kouluttamiseen. Nyt huomaan ahmineeni niitä itselleni jo sievoisen määrän.

18.8 osallistun Järvenpäässä Jetro Rostedin ja Keuken myyntikoulutukseen 18-20 sis kahvitus alk 17.00. Bongasin kurssin facebookista ja ilmottauduin koska se oli ilmainen.  http://www.keuke.fi/

24.8 Fitlinen tuotekoulutus,

30.8 Rahailta joka on Varapuun koulutus Helsingissä mihin menen siskojeni kanssa. 29e Norm: 49e

9.10 Kaun odotettu Wealth Forum! Saatan saada siskonikin mukaan reissuun. tämä lysti kuntanti 97e + 25 e tulkkaus.

Näiden lisäksi suoritan paria verkkokurssia jotka tukevat tätä erilaisten lisätulojen rakentamista! Kerron niistä teille myöhemmin lisää.

Paljon opittavaa mutta mutta pääsen verkostoitumaan uusien ihmisten kanssa, saan uusia ideoita, pysyn innostuneena, inspiroituneena ja minulla on teille kirjoitettavaa!


Ilmaisia kursseja löytyy halukkaille esimerkiksi 

Pörssisäätiö (oppaita jos sijoittaminen kiinnostaa) on ollut myös pörssi ilta tapahtumia

Kansalaisopistoilta voi löytyä talous tai sijoittamisaiheisia kursseja, jos ei toivo niitä! Itse juuri laitoin viestiä ja meidänkin opistoon tulee viimeistään vuoden päästä sijoittamista käsittelevä kurssi!

Varapuu, ilmaisiakin webinaareja löytyy samoin ladattavia oppaita. Seuraa esim facebookissa pysyt taakilla tarjouksessa olevista iltamista! Näin minäkin löysin tuon mihin olin menossa.

Uskalla innostua sivustollakin tekee välillä löytöjä! Ilmaisia nettiseminaareja on välillä, kannattaa seurata facessa jotta saat uusimmat uutiset! Myös kursseja saattaa saada edullisesti ja saat ideoita esim materiaaleista mitä voit etsiä kirjastosta!

Tiia Konttisen sivustolla on myös paljon kiinnostavaa materiaalia, kannattaa tutustua =)

Nordnetillä on ilmaisia webinaareja sijoittamiseen liittyen, (kiitos vinkistä Talous haltuun)






Kerron noista käymistäni koulutuksista sitä mukaa kun niissä käyn! Tulen myös kertomaan verkkokursseista mitä suoritan kun aika on kypsä. Valitsin kurssit nimenomaan silmällä pitäen sitä että voisin suositella sitä ihmiselle joka on samassa tilanteessa kun itse olen. Osaamista ei ole niin kamalasti ja lisätuloja pitäisi saada ja kenties oma elämäntilanne ei ole niin joustava (lapsia, sairautta, rahattomuus, sijainti, tms) että voisi hakea esim pätkätöitä.
Mutta lisätienestille olisi tarvetta, töitä voisi tehdä kun itselleen sopii ja missä vain.


Innolla odottelen näitä kursseja, kamala kiire mutta ei haittaa!


Innostavaa viikkoa teillekin!

T: Mampsu











6 kommenttia:

  1. Nyt tämä innostus tarttui tänne sen verran, että varapuun verkkosivut ovat jo auki ja kiroilu aloitettu siitä etten pääse 30.8. koulutukseen kun homehdun töissä... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noo mutta onneksi niitä tulee muitakii kaiken aikaa, alat seuraa heitä facessa niin saat tietoa uusimmista jutuista ^^

      Poista
  2. Nordnetilla on ilmaisia webinaareja sijoittamiseen liittyen :)

    VastaaPoista
  3. Mulla on sama tilanne, haalia äitiyslomalla kaikenlaisia koulutuksia. Minä yritän lähinnä keskittyä alaani liittyviin koulutuksiin, mutta nämä mainitsemasi kuulostavat myös hyviltä. Täytyy kyllä ehkä vetää jarrukahvasta, että ehtii lapsetkin hoitaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. juu piti täälläkin vetää jarrukahvasta mutta onneksi ihan oikeassa kohdassa, säästy aikaa ja rahaa =)

      Poista