Lapsiperheen rahat, missä?

Lapsiperheen rahat, missä?
Lapsiperheen rahat, missä?

maanantai 8. elokuuta 2016

Pois mukavuusalueelta

Ajattelin aina että en varmana tee työtä missä tarvitsisi myydä mitään. No työssäni joudun/saan myydä koska se kuuluu palveluun jonka asiakas minulta ostaa omassa leipätyössäni. 

En olisi ikinä voinut kuvitella että alan itse myydä suoramarkkinoinnilla yhtään mitään, koska se oli mielestäni pelottavaa, huijausta, rahan menoa ja sitä että kilpailet kaikkia vastaan ja olet 24h töissä koska myyntitilaisuudet tulevat vapaa-aikana.

Toisaalta olen havahtunut siihenkin että 10v jotka olen työskennellyt palkallisena niin huomaan tasaisin väliajoin myyväni pomoni tuotteita ja palveluita vapaa aikanani. Joku voivottelee jotakin ongelmaansa ja jos tiedän siihen ratkaisun luonnollisesti jaan tämän ihmiselle ja lopputulos on että teen myyntiä kaikille muille. Mikä on siis hyvä asia mutta en itse hyödy siitä mitään.

Vaikka olen tätä tehnyt jo jonkin aikaa muille niin silti joku jarrutteli, jos epäonnistun, mitä kaikki ihmiset sanovat ja ajattelevat, ja siihen menee rahaa! 


Kaikkein suurin esteeni olen minä itse

Muistan miten nuorena se itsensä voittaminen oli mahtavaa! Että teki jotain mitä pelkäsi, vaikka ei olisi onnistunutkaan täysin se että oli voittanut itsensä oli aivan mahtavaa ja voimaannuttavaa! Usein se vielä vei mahtavien elämysten äärelle mistä toiset vain uneksivat. Mutta mitä vanhemmaksi tulee ainakin sen vaikeampaa on epäonnistua tai tehä mitään missä on se mahdollisuus. Lapselle jaksaa hokea päivittäin että ei haittaa jos ei osaa tai epäonnistuu, vaan noustaan ja yritetään uudestaan mutta itseään ei uskalla haastaa koska voi epäonnistua. 

Voin sana jo nyt että tämä on ollut sen arvoista, sen lisäksi että oloni on parempi olen oppinut jo valtavasti uusia asioita, tavannut ihania inspiroivia ihmisiä.
Oppeja voin myös hyödyntää omassa leipätyössäni joten pomoni myös hyötyy epäsuorasti siitä että hyppäsin tuntemattomaan. 

Opetus tässäkin seikkailussani on että uskalla astua pois mukavuusalueeltasi sielä on ne elämän suurimmat onnistumiset! Kokeilkaa erilaisia asioita, jos yhtää kiinnostaa joku älä välitä muiden mielipiteistä vaan ota itse selvää!

Inspiroiva sivutyö tuo lisätulojen lisäksi valtavasti henkistä pääomaa.




Innostavaa viikkoa teille kaikille!


T: Mampsu


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti