Lapsiperheen rahat, missä?

Lapsiperheen rahat, missä?
Lapsiperheen rahat, missä?

torstai 11. elokuuta 2016

Vähennän säästämistä ja pyrin lisäämän tuloja

Hei!

Säästäminen on vaurastumisen kannalta välttämätöntä mutta olen miettinyt että vähennän säästämistä ja käytän enemmän rahaa itseni kouluttamiseen ja tämän verkostomarkkinointi urani käynnistämiseen! Eli investoin rahaa enemmän uusien tulovirtojen luomiseen!



Koulutusta

Varasin siskojeni kanssa rahailtaan Helsinkiin 30.8 18-21. Ilta on Varapuun järjestämä ja lipun sai tarjoushintaan 29e (norm49€). Mietin että menisin jollain onnibussilla itse edellä ja veisin Helsingin tuttuja drinkille ja kertoisin näistä upeista tuotteista heille samalla. Paluumatka hoituisi siskojen kyydillä.

Olemme siskojen kanssa pitäneet tällästä bisnesidearinkiä ja he ovat lukeneet kanssani näitä talousaiheisia kirjoja ja puhumme asiasta ja ideoistamme päivittäin! Huomaa miten tärkeää innostava ja kannustava ilmapiiri on, olemme saaneet ainakin omasta mielestämme loistavia ideoita ja päättäneet vaurastua kaikki yhdessä toisiamme tukien! Jokainen yritämme keksiä uusia tulovirtoja talouteemme ja säästää siinä samalla mutta painopiste on enemmän tulovirtojen hakemisessa ja itsensä kehittämisessä kun ehkä säästämisessä.
Monet lounaat siskojen kanssa vietetty ja monet asiat pöydän ääressä ideoitu!


Secret

Kirjoittelin jokunen viikko sitten kirjasta ja elokuvasta nimellä Secret. Siskonikin ovat nyt ehtineet tutustua tähän kirjaan ja olemme kukin testata tätä salaisuus teoriaa ja tulokset ovat olleet uskomattomia! Siskoni visioi mielessään tietynlaisen kukkasen parissa päivässä kukka tupsahti hänen luokseen. Hän on "kutsunut" rahaa luokseen ja PUM hänen miehensä voitti rahapelistä 250e! Olemme me toisenkin siskoni kanssa saaneet kosketusta salaisuuteen omalla tavallamme mikä on tuonut myös tavatonta rauhaa, että voit hallita elämääsi jollain tasolla! Jos et ole lukenut kirjaa suosittelen sitä lämpimästi! Pitäkää mieli avoimena!


Edelliset Secret kirjoitukseni:

http://lapsiperheenrahat.blogspot.fi/2016/07/ajattelen-itselleni-paremman-elaman.html

http://lapsiperheenrahat.blogspot.fi/2016/07/rhonda-byrne-secret-ajatuksen-voima.html


Secretissäkin mukana ollut  Bob oli kerran sanonut eräässä seminaarissa että paras bisnes on tälläinen:

-Sen pitää toimia 24/7
-Maailmanlaajuinen
-Sisältää erikokoisia tulonlähteitä

Kaikki tuo toteutuu uudessa 2 työssäni!

Miehemmehän pitämät meitä täysin kajahtaneina mutta kun siskokset saa 5- vaihteen silmään loppuu ukoilla nauru ;) Olemme oppineet valtavasti jo nyt ja lähentyneet joten olemme jo nyt voittajia!


Arki

Eka erityinen aloitti päiväkodissa ja viihtyy todella hyvin! Päiväkodin johtajan kanssa sovimme että vaikka olen kotona pikku kakkosen kanssa ja lakimuutosten myötä päivähoito-oikeutta on rajoitettu voisi Eka erityinen käydä melkein täyttä hoitoviikkoa! Ryhmät ovat pieniä ja hoitohenkilökunta on niin uskomattoman ammattitaitoista ja omistautunutta että ei voi kun hattua nostaa heille, he tekevät uskomattoman hienoa ja tärkeää työtä!


Hyvää ja inspiroivaa viikonloppua teille!








2 kommenttia:

  1. Siskosten bisnesidearinki kuulostaa hyvältä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Se on tosi antoisaa kyllä kun ollaan kaikki kolme samoissa lähtökuopissa ja kaikki haluaa kuitenkin kulkea matkan eri kautta, eli puhuttavaa riittää! Vaurastuminen taida kiinnostaa heidänkään ystäviä samassa mittakaavassa joten perheestä saa tsempin tähänkin!

      Poista