Lapsiperheen rahat, missä?

Lapsiperheen rahat, missä?
Lapsiperheen rahat, missä?

maanantai 9. tammikuuta 2017

Salaisuus muutti elämäni

Etkö tiedä mikä on salaisuus? lue aikaisempi kirjoitukseni TÄSTÄ!

Joulun alla ilmestyi uusin Salaisuus kirja jossa on koottuna erilaisia tarinoita kirja sarjan lukeneilta miten heidän elämänsä on muuttunut! Lainasin kirjan itselleni mutta totesin että ostan sen myös omakseni koska tarinat ovat mukavan lyhyitä ja tsemppaavia ja aiheittain hyvin jaoteltuja joten on helppo löytää omaa tilannetta kannustavia tarinoita.

secret


Ahmin kirjan vuorokaudessa ja lainasin sen siskoillenikin mutta he eivät jaksaneet innostua kirjasta niinkuin edellisistä. Itsestäni oli ihana lukea samaistuttavia tarinoita!

Positiivisen ja luottovaisen mielentilan säilyttäminen on välillä erityisen vaikeaa mutta tällä kirjalla olen onnistunut nostamaan itseäni ylös synkkinä hetkinä.
On uskomatonta miten ihmiset ovat pystyneet heittäytymään ja uskomaan niin kovasti, siinä on itselläni vielä työnsarkaa!

Tarina

Lempi tarinani on erään John Perreran tarina.


John oli vihainen ja masentunut, pääosin hänen ja siskonsa liikekumppanin takia. Sisko oli yrittänyt saada veljeään ja liikekumppaniaan katsomaan Secret elokuvan mutta ei ollut onnistunut kunnes eräänä hiljaisempana päivänä hän toi elokuvan työpaikalle missä he kaikki katsoivat sen.

Siitä päivästä asti John on yrittänyt elää salaisuuden oppien mukaan.

2 päivää myöhemmin John oli kuntosalilla lukemassa sanomalehteä ja näki ilmoituksen Stevie Wonderin keikasta 22 lokakuuta joka oli hänen syntymäpäivänsä.
John sanoi siskolleen "Nyt se löytyi! Näin minä pääsen tapaamaan häntä ja laulamaan hänen kanssaan!"

John kertoi kaikille miten oli tavannut George bensonin, juhlinut Jamiroguain kanssa ja pääsisi nyt laulamaan itse mestarin, Stevie Wonderin, kanssa.
Muut luulivat Johnin täysin tärähtäneen eivätkä uskoneet häntä.

Seuraavana päivänä John oli veljensä luona ja he katselivat televisiota. John meni keittämään heille kahvia ja pyysi laittamaan ohjelman pauselle ja kun hän palasi ja katsoi television pysäytyskuvaa siinä luki: VOITA LIVE ESIINTYMINEN STEVIE WONDERIN KANSSA!" Uskomatonta!

John lähti samantien kotiin ilmottautumaan kilpailuun, sitä varten piti perustella 20.llä sanalla miksi halusi laulaa Stevien kanssa. Kun john oli lähettänyt vastauksensa hän kysyi tyttöystävältään pitäisikö hänen osallistua uudestaan mutta samantien hänen tietokoneensa kaatui. John kuitenkin ymmärsi että se yksi teksti riittäisi koska se oli hänen.

Hän kertoili kaikille kavereilleen pääsevänsä laulamaan Stevie Wonderin kanssa ja muut uskoneet häneen pätkän vertaa.

Seuraavana päivänä kun John puhui siskonsa kanssa että mitä hän oikein tekisi kun pääsisi lavalle laulamaan ja sisko kehoitti häntä olemaan kiirehtimättä ja nauttimaan täysin rinnoin. Juuri kun John oli menossa päiväunille  hänen puhelimensa soi.

"Oletko John Pereira, olitteko osallistunut kilpailuun? John vastasi kyllä ja soittaja jatkoi: "Onneksi olkoon olette voittaneet valtakunnallisen kilpailun!" John riemuitsi ja nosteli tyttöystäväänsä ilmaan, soitti vanhemmilleen ja hihkui heillekin. Hän soitti myös siskolleen sekä ystävälle jolle oli asiasta edellisenä iltana puhunut ja ystävä kommentoi vaan "niin varmaan!" hän ei voinut uskoa sitä todeksi.

Johnin esiintymisen Stevie Wonderin kanssa voi katsoa youtubesta TÄSTÄ LINKISTÄ! Tämä on loistava kirja aloittaa uusi vuosi! Ihana lukea miten ihmisten elämä on muuttunut ja se myös antaa voimaa ja uskoa omaan tekemiseen! Ja noin onnellisista tarinoista ei voi kun tulla hyvälle mielelle <3 sitten jää se pieni kysymys pystyisinkö minäkin? Kyllä!


Hyvää viikon alkua teille kaikille!

T: Mampsu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti