Lapsiperheen rahat, missä?

Lapsiperheen rahat, missä?
Lapsiperheen rahat, missä?

sunnuntai 1. tammikuuta 2017

Mennyttä ja tulevaa

Vuosi 2016 oli oman elämän pohdintaa kotiäitiyden ohella. Aloitin monta asiaa joita en olisi uskaltanut aikaisemmin kuten tämä blogi, verkostomarkkinointi, sijoittaminen ja sen opiskelu!

Välillä tuntuu etten saa mitään aikaiseksi mutta silmiäni avasi kun juttelin työkaverin kanssa pitämistäni Kutsuista ja hän oli aivan äimänä miten ehdin hoitaa 2 lasta, käydä töissä, tehdä toista työtä ja vielä sijoittaa ja opiskella sitä, ens viitsinyt sanoa et mie kirjoitan myös blogia =D.



Hän sanoi ihailevansa ja arvostavansa sitä mitä teen ja olin hieman hölmistynyt.
Koska on kova kiire niin tuntuu että kaikkihan tekevät näitä asioita mitä minäkin, tässä ole mitään erikoista.

Sitten ymmärsin että ehkä minun pitäisi antaa itselleni hieman tunnustusta kaikesta mitä teen loputtoman ruoskimisen sijaan. Ei sen takia että pitää tehdä mahdollisimman paljon erilaisia juttuja vaan se että olen alkanut tekemään asioita ja lopettanut "en jaksa enkä ehdi tai osaa ja uskalla" liibalaaban joka oli ennen tekosyyni olla tekemättä mitään.

-Olen myös kaiken härdellin keskellä ottanut terveyteni hoitoon ja tehnyt ensimmäisen kehokuurin!

-Sain siskoni mukaan vaurastumaan.

-Kävin ensimmäisessä itsensäkehittämis seminaarissa Wealth forumissa.

-Kävin myös ensimmäisessä vaurastumisseminaarissani jonka Varapuu järjesti.



Vuosi 2017

- Tavoite saada taas oma asiakaspiiri omaan leipätyöhöni äitiysloman jälkeen, asiakkaat ovat siirtyneet pitkälti työkavereilleni ja aloitan taas alusta asiakkaiden hankinnassa.

-Kasvattaa omaa 2 työtäni fitlinen ja Beautylinen parissa. (Haluan Malediiveille! ^^)

- Vetää kehokuuri uudestaan ennen kesää että olen kerrankin kesäkuosissa sitten teinivuosien!

-Maaliskuussa pääsen kuulemaan Secret elokuvassakin esiintyneen Jack Canfieldin jolla on mailmanennätys kirjailijana että hänellä on ollut eniten omia teoksia yhtäaikaa bestseller listalla, muistaakseni 8! Canfield saapuu Passion for Success - seminaariin joka on valmennusyhtiö Uskalla innostua ja Varapuun 10v juhla seminaari! Tutustumaan pääset TÄSTÄ! (katsokaa video sivulta)

-Maaliskuussa pääsen viimein Varapuun viikonlopun kestävälle Valmennukselle jossa otetaan oma talous kunnolla haltuun! Esittely TÄSTÄ

-Toivon pääseväni keväällä Beautylinen Kosmetiikka seminaariin Helsinkiin kun sarjan kehittäjä saapuu suomeen kouluttamaan!

mennyttä ja tulevaa
Unelmieni vuosi kalenteri


PS: luin joulun alla uusimman Secret kirjan, siitä lisää ensikerralla, tosi inspiroivaa luettavaa näin uuden vuoden kynnyksellä!

Hyvää uutta vuotta teille kaikille <3 Tästä tulee paras vuosi ikinä!! <3

T:Mampsu










2 kommenttia:

  1. Kuulostaa hyvältä suunnitelmalta. Todellakin: tehdään tästä PARAS vuosi ikinä!

    VastaaPoista