Lapsiperheen rahat, missä?

Lapsiperheen rahat, missä?
Lapsiperheen rahat, missä?

keskiviikko 8. kesäkuuta 2016

Wealth Forum

Törmäsin omassa facebookissani Wealth Forumin mainokseen.

Sivuilla seminaaria kuvataan seuraavasti:

Wealth Forum on vuoden ykkösseminaari Suomessa henkilökohtaisen talouden ja oman elämän kehittämiseen 

Erityisesti suunniteltu itsesi kehittämisestä ja taloudellisesta vapaudesta kiinnostuneelle, pienyrittäjälle, yrittäjälle ja yrittäjäksi haluavalle

Wealth Forum on erityisesti suunniteltu
itsensä kehittämisestä kiinnostuneelle
oman talouden parantamisesta ja taloudellisesta vapaudesta kiinnostuneelle
pienyrittäjälle ja yrittäjälle
yrittäjäksi haluavalle

Wealth Forum = Menestyjän asenne + Miten luoda omasta intohimosta työ + Bisnesvapaus + Henkilökohtaisen talouden ja vapauden rakentaminen





Puhujina:


Janet Bray Attwood | Eric Edmeades | Robert T. Kiyosaki | Mikko Sjögren | Brian Mayne

 Puhujat ja koko tapahtuma ovat itselleni täysin vieraita lukuun ottamatta suomalaista puhujaa Mikko Sjökreniä.

Innostuin että olisi kiva mennä mutta liput ovat halvimmillaankin sen 97e plus matkat kun en asu pääkaupunki seudulla. Mieheni ja tuttuni pitävät tätä herätysjuhlien kaltaisena hurmiojuhlana mistä kannata maksaa noin paljoa.


Vauras Nainen facebook ryhmässä tästä oltiin todella innoissaan ja ilmeisesti muuallakin kun liput on loppuunmyyty varmaan tänään tai viimeistään huomenna. Viime vuonna tämä järjestettiin Tallinnassa ja se myytiin loppuun vaikka lippuja oli huomattavan paljon enemmän.

Linkki tapahtuman sivuille, huom! linkki johtaa näemä suoraan sivun alaosaan joten selaa ylöspäin että näet muutkin tiedot. 


Käyttekö te tälläisissä tapahtumissa? Tunnetteko kyseisiä puhujia? Voitteko suositella jotain tapahtumaa tai oletteko menossa kyseiseen tapahtumaan?


T:Mampsu










4 kommenttia:

  1. Ihan vieras tapahtuma minulle! Pitääpä tutustua. Tosin noin paljoa en maksaisi edes lipuista ;)

    VastaaPoista
  2. Itse varasin yhden lipun mutta katsotaan pääsenkö menemään, ainakin tuola vauras nainen ryhmässä oli innostuneita että enköhän mie siitä lipusta eroon pääse tarvittaessa =D jos ei muuta et tulee mentyä niin onpahan blogiin aiheita vähäks aikaa =D ostin halvimman mahdollisen lipun että oon jossaa takariveillä ja minikiikareil tiiraan ketä on vip-puolella ;)

    VastaaPoista
  3. Täytyy sanoa, että itselle on tosi vieras ajatus maksaa tämmöisestä. Siis viittaan tähän tapahtumaan ja tuohon Vauras nainen-verkkopalveluun. Itse olen tutustunut säästämiseen ja sijoittamiseen tällä hetkellä suurimmaksi osaksi blogimaailman puolella, toki myös käynyt lukemassa kiinnostavia artikkeleita muualta ja vertaillut erilaisia rahastosijoittamisen muotoja. Voisin vielä satsata enemmän lukemalla alan kirjallisuutta, mutta ehkäpä nämä asiat eivät sitten ole lopulta itselleni niin tärkeitä, että maksaisin niiden oppimisesta. Tai koen löytäväni tarpeeksi tietoa itsekin ja innoitusta ja tukea säästämiseen taas muista blogeista. Kukin toki tavallaan :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinhän se on et jokaisen pitää tehä mikä itest tuntuu parhalle ja omalle! Ei sitä yli-ihmiseksi kukaan tuollaisessa tule ja tuskin siitä niin paljoo viisaammaksi. tai mistäs mie tiiän =D Ehkä se on se että se motivoi..voisin kuvitella..ja no niinkun herätysjuhlissa se yhteisöllisyys ja huuma...millä jaksaa taas pitkän matkaa...ja sielt tietty jotka haluaa livenä tavata voi verkostoitua.. katsotaan... otan tämän nyt tälläsenä löytöretkeilyn kannalta että tutustumaan uusiin juttuihin, jos ei muuta on taas joku tarina kun tuli sielkin käytyy.. =)

      Poista