Lapsiperheen rahat, missä?

Lapsiperheen rahat, missä?
Lapsiperheen rahat, missä?

sunnuntai 5. kesäkuuta 2016

Vauras Nainen yhteisö

Oletko sinä kokeillut Vauras Nainen valmennusta?

Luettuani Terhin kirjan viimesyksynä innostuin kokeilemaan myös hänen Vauras Nainen nettivalmennusta. 

Sisältö: 


  • Oman talouden aloituspaketin mikä auttaa sinua tarkastelemaan omaa talouttasi ja määrittelemään päämääräsi. Ensin pitää tietää mistä lähtee ja mihin on menossa. Sen jälkeen opettelet budjetoimaan ja ja seuraamaan talouttasi. lisäksi sinua herätellään miettimään mikä on tavoitteesi

  • Joka kuukausi saat infopaketin missä on esitelty erilaisia ideoita, taloustietoa ja käytännön vinkkejä mitä tavoitteesi tarvitsevat. 

  • Yhteisön tuen, pääset keskustelemaan muiden yhteisön naisten kanssa. Asioita ei tarvitse pohtia yksin kun on monta samasta asiasta kiinnostunutta naista joiden kanssa keskustella! Terhi vastaa myös kerran viikossa hänelle esitettyihin kysymyksiin joten saat häneenkin helposti yhteyden jos joku asia askarruttaa.

Kotikoneelta yhteys muihin joilla sama päämäärä


 Live-valmennus

Lisäksi on pari kertaa vuodessa Live-valmennus mikä vaihtelee teemaltaan. Viimeisin koski Osakesijoittamista ja järjestettiin Nordnetin tiloissa Helsingissä. Itse olin tuohon menossa mutta kappas tämä erityislapsiperheen arki ei joustanut. Harmitti ihan vietävästi!

Viime lokakuussa Live-valmennus käsitteli itsetuntoa ja sitä mitä meillä on tarjottavaa maailmalle. Puhujina oli muun muassa Maaret Kallio joka kirjoittaa suosittua HS:n kolumnia Lujasti lempeä ja julkaisi samanimisen kirjan keväällä.

Valmennuksissa teema vaihtelee mutta tarkoitus niillä on sama kun Vauras Nainen yhteisölläkin. Koota yhteen naiset joilla on sama kiinnostuksen aihe. Jäsenet tapaavat toisiaan ja pääsevät kuulemaan inspiroivia menestyneitä naisia jotka haluavat jakaa tarinansa ja jakaa omaa tietotaitoaan.

On virkistävää keskustella samoista asioista kiinnostuneiden kanssa. Itsellänikään ei ole montaakaan ystävää joka olisi kiinnostunut vaurastumisesta, säästämisestä, sijoittamisesta tai rahasta ylipäänsä.
Naisia on täysin vasta-alkajista jo kokeneempiin sijoittajiin.


Hinnat 

Valmennuksen hinta on suhteellisen alhainen 6kk 65e (sis: alv) ja vuosi 100e (sis.alv).
Verrattain mielestäni edullista kun ajattelee että laihdutusvalmennus 6.lle viikolle on jo melkein sen 50e!

Live-valmennuksiin ostetaan erikseen liput tai mahdollisen jäsenyyden voi ostaa lipun kanssa myös omana pakettina.

Yhteisön tuki

Valmennuksen vahvuus on yhteisöllisyydessä ja sen tuomassa inspiraatiossa. Vaurauden tavoittelu ole aina niin motivoivaa etenkään alussa kun tuntuu että kaikki tapahtuu niin hitaasti. 
Pääset kysymään muilta heidän tietämystään sinua askarruttaneeseen asiaan. Esitellä ideoitasi muille ja kuulla mielipiteitä, mitä ajatuksia se muissa herättää. 

Unelmia tavoitellessa pitäisi ympäröidä itsensä innostuneilla , positiivisilla ihmisillä jotka auttavat sinua tavoittelemaan unelmiasi. aina heitä ei ole fyysisesti saatavilla. Tällä yhteisöllä tavoitat satoja naisia jotka tukevat sinua!


Tutustumaan pääset täältä!


Terhi avasi keskusteluryhmän vauraille naisille myös Facebookiin "Vauras nainen". Ryhmä on suljettu mutta hyväksynnällä sinne pääsee mukaan.


Oma haave

Itse haaveilen että kun vararahasto on säästetty pääsisin suorittamaan Terhin Varallisuusakatemiaan Varallisuusvalmentaja koulutuksen! Se kestää melkein vuoden ja kustantaa noin 7000e joten sinne ei nyt ainakaan itse vaan lompsita. Mutta vaikka en tuohon elokuussa alkavaan ryhmään pääse niin seuraava on ehkä jo mahdollinen!




Ps: Oletko sinä haaveillut lisäkoulutuksesta tai alan vaihdosta?



Hyvää alkavaa viikkoa kaikille! 

Mampsu




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti