Lapsiperheen rahat, missä?

Lapsiperheen rahat, missä?
Lapsiperheen rahat, missä?

perjantai 14. lokakuuta 2016

15 000 lukukertaa täysi!

Olimme reissussa kun 10 000 lukukertaa täyttyi ja siksi jäi tämä asia blogissa huomioimatta. Otin tälläisen uuden välitavoitteen eli 15.000 lukuertaa mikä täyttyi juuri!
Kiitos sinulle joka olet lukenut, kommentoinut ja ollut mukanani, Olen niin kiitollinen jokaiselle teistä!
lisää lukukertoja
15 000 lukukertaa!


Miksi bloggaan

Itse lukukerrat eivät ole minulle niinkään tärkeitä vaan se että saan todistettua itselleni että pystyn tekemään jotain omaa tämän perhehärdellin keskellä. Myös se että pystyn seuraamaan helposti muita enemmän säästämistä, sijoittamista ja omaa taloutta kehittäviä bloggareita ja verkostoitumaan.

Omassa elämässäni ei ole niinkään aiheesta kiinnostuneita ihmisiä joten välillä eteenpäin on todella raskastakin kulkea koska ei voi puhua kellekään. Muut ihmiset myös helposti naureskelevat tavoitteillesi tai leimaavat sinut kapitalistiksi tai muuten tunnevammaiseksi ihmiseksi koska sinua kiinnostaa raha.


Bloggaamisen vaikeus

Luin juuri erään bloggarin tekstin liittyen huijarisyndroomaan eli esim bloggari ei uskalla julkaista tekstiään koska on aina joku joka tietää paremmin tai tekee miellyttävämmän blogitekstin samasta aiheesta. Hänellä on enemmän lukijoita, paremmat tulot blogista, tiuhempi julkaisutahti ja niin edelleen.

En ole kokenut ihmisten kommentteja mitenkään negatiivisina vaikka he ovat olleet täysin erimieltä kanssani, pikemminkin olen innoissani siitä mitä opin aiheesta tänään jos joku vaan kommentoisi!
Välillä tunnollisena ihmisenä tulee huono omatunto kun ei ole kirjoittanut mutta itselleen pitää muistaa olla armollinen. Minulla on paha tapa pilata elämän hyvät asiat sillä että ylisuoritan ja teen hauskuudesta itselleni stressinaiheen.

Ihmiset pitävät täällä niin hienoja blogeja että jos ajattelisin että pitää kirjoittaa paremmin niin kadottaisin pian ilon tähän touhuun! Ihailen montaa teistä miten taitavia olette ja tässä muutamia vaan mainitakseni.

- Kuusivuotissuunnitelma

-Yksinhuoltajan selviytymisopas

-Talous haltuun


Palkinto

Palkitsin itseni tästä saavutuksesta muffinsilla niinkuin viimekikin mutta nyt hieman suuremmalla ja laadukkaammalla kun ostin Fazerin paistopisteestä enkä ostanut halvinta pussitettua niinkuin viimeksi! Edellistä paakelsia voit ihailla täältä!

Eka erityinen sai puhaltaa kynttilän ja oli siitä kovin ylpeä!




Hieman kauhunsekaisin tuntein odotan ensikuuta kun palaan leipätyöhöni ja tämä koko paletti pitää pyörittää kun aikaa on vähemmän mutta sitäkään on turha murehtia kun sen näkee kun se koittaa mihin uomiin arkemme asettuu!

Mikähän olisi sopiva seuraavaksi tavoitteeksi? 30 000? lukukertaa? Silloin voisi ostaa jo jonkun kuorrutetun muffinsin!


PS: Mieheni naureskeli että hän on asentanut vaan klikkibotin että sitä sin blogia kukaan lue =D Jos oot oikea ihminen niin jätä kommentti muistoksi!


Ihanaa viikonloppua kaikille!

Mampsu






10 kommenttia:

  1. Onnea saavutuksesta! 30 000 tulee vielä nopeammin! 😊

    VastaaPoista
  2. Onneksi olkoon! Ja kiitos maininnasta :) Sun blogia on tosi kiva lukea kun kirjoitat niin aidosti ja innostuneesti.

    Toivottavasti ehdit kirjoitella myös töiden lomasta, mutta älä ota siitä turhaan stressiä :) Voihan sitä välillä kirjoitella lyhyempiä juttuja ja vähän harvemmin. Tiiviimpi tahti taas sitten kun tuntuu siltä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitää vaan olla kärsivällinen niin kyllä se arki johonkin rytmiin asettuu ja omille projekteille se aika sitten jostain löytyy! =)

      Poista
  3. Onnittelut 15000 lukukerrasta. Minusta ainakin on kivaa, kun olen päässyt vähän oman blogin kautta piireihin. Saan kommentteja ja ideoita ja voin itse kommentoida. Aina niissä ei olla samaa mieltä, mutta ideoitaan ne vaan on. Kaikilla on kuitenkin omat intressit ja kukin tekee miten itse haluaa. Mutta ainakin itse saan inspiraation toimia vähän järkevämmin kun kirjoitan sen ylös.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. juu se tässä on että omat ajatukset ja toiminta pitää pureksia läpi kun bloggaa, mikä on hyvä!

      Poista
  4. Hyvä Mampsu!
    Olet ihana ja aina niin innostunut ja positiivinen!
    Onnea etapista ja matka jatkuukoon kohti seuraavaa. Itsekin saan valtavasti vertaistukea, voimaa ja erittäin varteenotettavia neuvoja tästä meidän "blogiyhteisöstä" jos sallitte termin! Someriippuvuusprinsessa-Donnan kuullaan jopa todenneen, että Blogger on hänelle silloin tällöin tärkeämpi kuin Facebook ja tarvitseeko sanoa, kuinka monta kertaa järkevämpikin.

    Kiitos blogistasi!
    You go girl!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. juu on tää sellanen taloudenhoidon henkireikä kyllä ettämist sit puhtii taas ammentaa kun muuten tekis miel lopettaa =D Kiitos kauniista sanoista <3

      Poista
  5. Jee, hyvä sinä ja kiitos blogista! Itselle välillä tulee ajatuksia, että jos tästä nyt kirjoitan näin, niin joku tulee varmasti nillittämään jostain. Mitä sitten? Itselle kirjoitan ja olen oikeutettu mielipiteisiini. Kommentit ovat tämän jutun suola ja itsekin saanut niistä todella paljon hyviä ideoita, ajateltavaa tai vaan hyvää mieltä. Blogiasi on mukava lukea, olemmehan melko samanlaisessa elämäntilanteessa ja kiinnostuneita samasta aiheesta : Ja kiitos maininnasta!

    VastaaPoista