Lapsiperheen rahat, missä?

Lapsiperheen rahat, missä?
Lapsiperheen rahat, missä?

keskiviikko 3. elokuuta 2016

Lisätulonlähde löydetty!

Olen ollut nyt melkein kuukauden päivät upputunut tähän lisätulojen hankintaan. Sitten juttelin Fitlinen edustajan kanssa netissä ihan muista aiheista ja sovittiin että käymme lounaalla. Juttelimme kaikenlaisista asioista, perheestä, naiseudesta, vaurastumisesta, lapsista. Kaikinpuolin upea lounas, ihanaa jutella ihmisten kanssa jotka ovat kokeneet kaikenlasita ja ovat iloisia ja innokkaita!
Sain häneltä tuotteita testiin ja tuossa kuvia niistä alla.

Fitline Basic juoma aamulla

 Testasin optimisettiä eli Basic juomaa joka nautitaan aamulla.

Fitline Restorate "yömyssy"

 Restorate juomaa joka on mineraalipitoinen ja auttaa palautumaan ja on hyvä unimyssy koska se rauhoittaa.


Kumpaakin tuotetta oli 4pussia eli 4lle päivälle ja huomasin että aamujuoma auttoi että mahani ei turvonnut ja olo oli kevyempi...yöllä nukuin paremmin ja tunsin oloni levänneeksi.


jälleenmyyjän käytännön asioita

Pidin siitä että tuotteita voi myydä asiakkaille omalla verkkokaupalla eli myynnit ohjautuvat sinulle mutta tukku hoitaa pakkaamiset, luottotietojen tarkastukset, lähettämisen asiakkaalle ja kaiken muun. Ei tarvitse ostaa kotiin tuotteita ja myydä niitä. Kasailla tilauksia kiireessä että kaikki voitot ei menisi postikuluihin kun asiakkailla on kiiire saada tuotteensa Soitella muita edustajia läpi että olisiko jollain nyt tuotetta mitä sinun asiakkaasi haluaa. Toki tuotteita voi ostaa hyvin tarjouksin ja myydä itsekin mutta se ei ole välttämätöntä mikä on tälleen ensikertalaisesta mukavaa ja helpottavaa!

Ainoa edellytys on että tuotetilaus optimisetille pitää olla voimassa koska on ehkä vähän tekopyhää myydä tuotetta mitä ei itse käytä? Omassa ns leipätyössänikin törmään siihen että asiakkaat haluavat aina on kyseessä mikä tahansa niin he haluavat tietää sinun kokemuksesi siitä tuotteesta. Sillä on paljon enemmän painoarvoa kun sillä mitä tutkimuksissa on todettu tai miten tuote tutkitusti sisältää jotain mitä sinä tarvit.


Oma kokemus

Olen käyttänyt optimaalista settiä nyt kohta 2vko ja nämä asiat olen huomannut:


  1. Nukun paremmin, en heräile ja olen levännyt aamulla vaikka unimäärä olisi vähäinen.
  2. olen virkeämpi ja pirteä, olen innostunut joten saan enemmän aikaan, en kulje enää sumussa.
  3. Mahani ei turpoa vaikka söisin mitä, ei ole enää sellainen olo kun olisi niellyt koripallon tai kamalia vatsanväänteitä vaikka syön mielestäni samalla tavalla.
  4. Makeanhimo on poissa. muuten siis syön samalla tavalla mutta herkkuja ei ole tarve syödä.
  5. Kynteni eivät repeile ja ovat paljon vahvemmat.
  6. Puolivuotta kestänyt räkäisyys ja limaisuus on poissa
  7. Olo on kevyempi...ihan kun olisin laihtunut, olo on kun perhosella mikä on hieman omituista.
  8. käsissäni ollut paha ihottuma näyttää alkavan rauhoittua .

Koska pidän tuotteista ja koen itse saavani niistä enemmän hyötyä kun mitä ne maksavat meinaan jatkaa niiden käyttämistä. Samalla hypätä tuntemattomaan ja kokeilla tätä verkostointimarkkinointia! Olen niin innoissani ja onnellinen koska tämä on asia mitä en ikinä uskonut uskaltavani tehdä! Saatte siis jatkossa kuulla miten tämä kakkostyöni etenee tässä lisäksi!


Ps: Millaisia kakkosduuneja teillä on ollut?

Ihanaa elokuuta! 

T:Mampsu

6 kommenttia:

  1. En nyt ihan ymmärtänyt tuon tuotteen myynnin pointtia sinun kannalta (tämä ymmärtämättömyys voi mennä ihan asenteenkin piikkiin, minulla on ehkä asennevamma). Miksi joku ostaisi sen sinun nettikaupasta, jos sen saa samaan hintaan suoraan itse toimittajan nettikaupasta? Netissä kun on helppo tehdä hintavertailu ja jos tilaus ja laskutuskin menee kuitenkin toimittajalle niin mikä sinun verkkokaupan funktio on tuossa välissä? Minkä lisäarvon sinä tuossa välissä teet, että asiakas ostaa juuri sinun verkkokaupasta? Toimittajallehan tuo on ihan hyvä diili, kun saavat myyntikanavan lisää ja tämä myyntikanava vielä maksaa siitä että saa myydä (kun siis itse sitoudut ostamaan tuon jonkun perussetin).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. verkkokauppa on sama mikä firmalla itsellään mutta silloin myynnit kirjautuvat minulle, saan palkkani siitä että ohjaan heille asiakkaita ja huolehdin että he osaavat käyttää tuotteita ja saavat tarvittaessa apua. Myös osaan suositella heidän tarpeisiinsa sopivia tuotteita mutta asiakas voi suorittaa ostamisen itse netissä jos hän on vaikka Kuusamossa ja minä Helsingissä. Sivut ovat myös maailmanlaajuiset elikkä jos minulla on tuttuja vaikka jenkeissä voin suositella tutuilleni tuotteita ja he voivat ostaa ne antamastani osoitteesta jolloin saan provision ja jenkeissä oleva tukku hoitaa työt. Voin esim kuljettaa padia mukanani ja asiakkaiden löytyessä näpytellä heille tilaukset ja firma hoitaa tuotteiden keräämisen,pakkaamisen, lähettämisen. Olipa epäselvä vastaus... toki saan ostaa tuotteita itselleni ja myydä niitä suoraan. Myös kestotilauksien tekeminen on eräs tapa saada tuloa milloin asiakas saa tuotteet edullisemmin ilman postikuluja ja minä saan kestotilauksesta provision eli tapoja tienata on monia.

      Poista
  2. Niin ja asenteesi lisäansioihin on hyvä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos, pidän tätä hyvänä väylänä hypätä pois mukavuusalueeltani ja oppia uutta! tämä kokemus auttaa minua myös tekemään parempaa tulosta leipätyössäni.

      Poista
  3. Mua aina epäilyttää tuommoiset "pyramidi"-tyyppiset diilit. Voi kyllä toimia hyvinkin, jos katteet/provikat on kohdillaan ja vakiintunut asiakasrinki. Tsemppiä siihen!

    Mulla on "lisätyö", josta vuositasolla jää käteen verojen ja muiden kulujen jälkeen päälle tonni ja aikaa se vie muutamia tunteja kuussa. Koska haluan esiintyä anonyymisti, en viitsi kovinkaan tarkasti siitä kertoa. Se on kausiluontoista ja vakkariasiakkaita palvelevaa. On aika salettia rahaa ja vielä ihan mukavaakin. Asiakkaat vaan tuppaavat ottavan yhteyttä ryppäinä, joten välillä on vaikea löytää aikaa. Talvella taas saa usein olla tekemättä mitään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos! Tässä voi saada tuloa niin onella eritavalla ja saksan korkeinoikeus on todennut palkkiojärjestelmän oikeudenmukaiseksi joten koen tämän oikeudenmukaiseksi. Ansaitset omalla lisätyölläsi varsin mukavasti! onnea! =)

      Poista