Lapsiperheen rahat, missä?

Lapsiperheen rahat, missä?
Lapsiperheen rahat, missä?

maanantai 29. elokuuta 2016

Kuittivihko ostettu ja huomenna rahailtaan!

Hei!

Tänään oli jännittävä päivä, ostin elämäni ensimmäisen kuittivihkon! Olisi pitänyt ottaa kirjakaupassa myyjän kanssa selfie mut se ois ehkä ollu liian hullua! Kysyttiin olenko yritysasiakas ja haluaisinko liittyä mutta sanoin että palaillaan ensivuonna asiaan!

Ensimmäinen kuittiloma nivaskani!

Flunssassa

Meillä on majaillut pieni flunssa mutta flunssan tuomia kuluja ei ole ollut! yleensä lääkkeisiin ja ruokiin tms sujahtaa helposti 30-50 euroa mutta nyt ei mennyt ollenkaan ylimääräistä! Vedettiin vaan näitä minun Fitline tuotteita ja kukaa vajonnu kamalan syvälle taudin kanssa. Ja koska oltii suht voimissamme niin jaksoi kokata ja lapsetkin jakso syödä normaalia ruokaa eikä kaupasta tarvinu kantaa mitää ylimääräisiä vanukkaita, pillimehuja, suolakeksejä, gefilusjuomia, tai kurkkupastilleja!

Olin ottanut Fitline kurkkupastilleja testiin ja annoin miehellekin, hän aina ottaa väkeviä mentholeja kaupasta mutta sanoi että ne tuntuu ihan namusille tuon Fitline menthol räjähdyksen jälkeen suussa! Jos joskus joku antaa tämän kurkkupastillin sinulle maistettavaksi ja sanoo että tosimies puraisee, älä usko, belive me! Mutta toimii hyvin ja samantien yskään! Pitää ottaa rahailtaan mukaan koska aina koulutuksissa on muutamia jotka saa sen hermottoman yskäkohtauksen kesken kaiken, yleensä se olen ainakin minä itse.


Kirppistelyä

Tänään reippaana päätin lähteä tilaamaan kirppispöytää samalta kirpparilta missä olin viimeksi koska huomaan että meillä on taas tila loppu täällä kaksiossa eli ei voi kävellä paria metriä ilman että törmää johonkin rojukasaan! En ehkä odota niin positiivista tulosta kun viimeksi jo lyhyemmän myyntiajan, lomakauden päättymisen ja tavaran vähyyden takia mutta kaikki on kotiinpäin!


Rahailta

Huomenna rahailtaan! Voi että odotan sitä, jo senkin takia et pääsen mahtavien siskojeni kanssa reissuun ja voimme puhua noin 8h-9h ilman että kukaan itkee, huutaa, kaatuu, oksentaa, pissaa housuunsa tms. Jos olette tulossa niin tulkaa moikkaamaan! Olen yksi siitä 3 naisen porukasta jolla on iso vaaleanruskea/konjakin värinen nahkalaukku ja valkoinen Fitline Juomapullo!

Fitline juomapullosta tunnistaa!



Lehtimyyjä

Tänään soitti lehtimyyjä joka tarjosi minulle Arvopaperilehteä puoleksivuodeksi ja kaupan päälle uutta "sijoita kuin guru" kirjaa. 2vko aikaa perua vielä mutta vielä ei kaduta, tyyppi soittikin 4h takaperin. Hintaa muistaakseni tuli 50e tilaukselle, muistelin kyseisen lehden olevan aika himputin kallis joten mielestäni tarjous oli hyvä. Kirjakin kiinnostaa vaikka olen sen juuri lainannut kirjastosta. En kyllä ole ehtinyt lukea mutta annoin sen siskolle koska kirjassa on kamala jono jälkeeni niin saa hänkin sen luettua!
Tuli kyllä aikuismainen olo, viimeksi olen tilannut vissii teininä jotain cosmopolitania ja nyt tilasin arvopaperia, rahanmenoa kyllä mutta minulla on 2vko aikaa miettiä perumista ja tutustua tarkemmin että onko lehti 50e arvoinen. Tosin sitä on suositeltu luettavan että oppisin sijoittamisesta ja kaipaisin kyllä asiaan jotain inspistä!mutta katsotaan, tilaatko sinä jotain lehteä? kauppalehteä tai tätäarvopaperia tai jotain ihan muuta?


Hyvää alkavaa viikkoa kaikille!

T:Mampsu







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti