Lapsiperheen rahat, missä?

Lapsiperheen rahat, missä?
Lapsiperheen rahat, missä?

torstai 8. syyskuuta 2016

Seminaarit rahan tuhlausta vai mahdollisuus?

Hei!

Olen ostellut lippuja koulutuksiin ja haaveilen siinä Tony Robbinsin seminaarista edelleen! Aika moni pitää tätä, kuten oma mieheni pelkkänä rahan hassauksena. Saatikka sitten että menisi johonkin usean tonnin seminaariin jota pitää joku Tony Robbins. Mieheni on juuri ritä miltä että kun itse alan laskuttaa puhumisestani olen oppinut seminaareissa jotain.

Tonyn fanitustani voi lukea täältä:

http://lapsiperheenrahat.blogspot.fi/2016/07/tony-robbins-i-am-not-your-guru.html

http://lapsiperheenrahat.blogspot.fi/2016/08/netflix-tony-robbins-i-am-not-your-guru.html


Tänään sitten ilokseni luin Matias Savolaisen (Terhi Majasalmen aviomies)blogista miten hänkin on saanut Tonyn seminaareista valtavasti vastinetta rahalle! Pidän Matiaksen blogin tsemppaavasta meiningistä, kannattaa lukea blogista tietenkin muitakin juttuja! Matias on asuntosijoitusbisneksessä mukana ja valloittaa jenkkilää. Kirjoitustyylikin on mukavan värikästä joka kivasti piristää omaa päivää!

Jos ei ole tuttu niin käykääs tutustumassa ja kertokaa mietteitänne =)



Matiaksen blogiin pääset TÄSTÄ KLIKKAAMALLA!



PS: Mitä blogeja te seuraatte tai haluatte ehdottaa minulle ja muille seurattavaksi?


Kohti viikonloppua!

T:Mampsu





3 kommenttia:

  1. En nyt suoraan ajattele, että kaikenlaiset seminaarit olisivat rahan tuhlausta...mutta itsellä ei ole ainakaan nyt sellaisille tarvetta. Olen tarkastellut kuukausittaisi ja vuosittaisia menojani eri suunnista, kilpailuttanut vakuutuksia, seurannut ruokamenoja jne. Pyrin säästämään sen minkä voin ja jonkin verran laitan myös Seligsonin rahastoihin.

    Tässä elämänvaiheessa tärkeimmältä tuntuu panostaa lapsiin ja yrittää tehdä sopivassa suhteessa töitä. Tulevaisuudessa pystyn ehkä säästämään isompia summia, jos/kun miesystävä valmistuu koulustaan ja muutamme yhteen ja/tai lähden kouluttautumaan lisää. Tällä hetkellä koen saavani ihan riittävästi tietoa etsimällä sitä itse netistä ja vaikkapa kirjastosta. En oikein tiedä mitä lisäarvoa tuollaisilla seminaareilla on? Koetko itse, että ne ovat keskenään kovin erilaisia. Eikö siellä tule vähän samaa asiaa useammalla eri tyylillä? Monen tonnin seminaari kuulostaa omaan korvaan jo rahastukselta. Mutta sitähän nuo seminaarit tekijöilleen ovat, tuottoa :). Minusta olisi aivan eri asia maksaa vaikkapa lisäkoulutuksesta, jota voi suoraan hyödyntää työelämässä.

    VastaaPoista
  2. Itse en ole kovin monessa käynyt vielä, olen omassa työssäni tottunut että vaikka pyörää ei voi keksiä uudestaan kouluttaudutaan 2 kertaa vuodessa että ollaan ajan hermolla ja inspiraatio töihin haetaan noista koulutuksista joten ehkä siksikin olen näistä seminaareista niin innoissani =) En rahaan liittyen ole käynyt vielä kun yhdessä...eli se varapuun rahailta mikä oli kyllä mielestäni kaiken avoinen koska se rohkaisi minua miettimään itselleni vieraampaa sijoitusmuotoa ja jos se tuottaa hyvin ei 29e kurssi ole minkään hintainen =) Itse olen kyllä myös sellainen että opin parhaiten keskustelemalla ja muistan esim koulutukset paremmin kuin että lukisin saman kirjasta.
    Ymmärrän että kaikkia ei seminaarit kiinnosta etenkin kun tietoa on tänäpäivänä ilmaisiksikin tarjolla niin valtavasti että tiedon puutteesta ei kyllä jää asiat kiinni=)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinhän se on, että ihmiset tykkäävät etsiä tietoa eri tavalla ja oppivat eri tavalla. Itseä vähän ahdistaakin ajatus seminaarista :). Blogeista taas on hirmu mielenkiintoista seurata erilaisten ihmisten (no tavallaan enemmän kyllä lähellä omaa elämäntilannetta olevien, kuten lapsiperheellisten) säästämistä ja ajatuksia siitä.

      Poista